Heinäkuussa // July


 

 Pieni haikeus valtaa hiljalleen mielen. Kesä on helteistä huolimatta siirtymässä kohti syksyä. Toisaalta varpaat kaipaavat jo villasukkia, mieli syksyn pimeitä iltoja, kynttilöitä, takkatulta, tuulta, villapaitaa, kunnon kenkiä, vaatteita, pipoa, myssyä, lapasia...

Kesä on ollut aivan mielettömän ihana syksyn kaipuusta huolimatta. Ehkä se oli se ensimmäinen kesäloma, ehkä se oli aika, jona kerkesimme tekemään enemmän mitä vuorokauden tunnit olisivat antaneet myöten, ehkä se oli me.

Mutta nyt. Meillä on nyt aikaa. Suurimmät rakennustyöt ovat toistaiseksi tehty ja ihmettelemme ääneen mitähän sitä tekis? 

Hämmentävää.

Mutta tämä tila ei taatusti kestä pitkään :)

Ihanaa elokuuta kaikille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' 

We have done almost all what we planned to do during the summer. Now we have just time. Time to do something else than renovation! July and the whole summer wast the greatest summer ewer - we had so much fun, work, time to be together <3

Have a great August!! 


You May Also Like

8 kommenttia

 1. Aivan ihania kesäkuvia ja -tunnelmia!! :) Ja tuo porkkana, niin söpis! :) Meillä oli pari sellaista, joissa kaksi alkua olivat yhteenkietoutuneita kuin mitkäkin rakastavaiset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa, etten ole vielä keksiyt miten saisin siirrettyä suoraan puhelimella kuvat postauksiin - saattais kesällä tulla enemän juttua :) Ei oikein ole kiireiltä kerinnyt kesällä kameran kanssa suhaamaan saati koneella istumaan! Tälläsiä instagram - postauksia voisi puehlimella keretä vaikka tekemäänkin :)

   Kiitos Katri! Porkkanat ovat välillä kyllä aika jännän muotoisia :)

   Poista
 2. Aikaisissa aamuissa tuoksuu jo häivähdys syksyä, kunnes se haihtuu helteisen päivän tieltä. Palatakseen taas takaisin illan pimeyden mukana. Elokuu on kyllä ihan ehdottomasti lempikuukauteni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näiden helteiden jälkeen varsinkin odottaa kovasti loppukesää ja viileitä iltoja :) Kohta näkyy kynttilätkin jo pihalla illan hämärtyessä..ai että!

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja yksityiskohtia. <3

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia kuvia kesästä! Kyllä syksyssä tosiaan on puolensa, hienoa että olette nauttineet kesästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on yksi lemppari vuodenaika, vaikka liika on liikaa siinäkin... :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)