Lukunurkka // Reading placeTyssin huoneen vanha hella kummittelee edelleen mielessäni, mutta ei sitä taideta vielä tänäkään kesänä sitä saada sieltä pois.

Joten.

Kerta tyssi tykkää sen päällä kiipeillä muutenkin, tein siitä hänelle pienen lukunurkan. Vanhasta patjasta pehmuste, muutama tyyny kaveriksi ja valmista tuli!

Eihän se nyt täydellinen ratkaisu ollut (hella pois, se se vasta parasta olisikin), mutta menettelee - ja tyssi kyllä tykkää :)

Oikein mukavaa viikonalkua kaikille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I made this reading place for my daughter on the top of the old stove. It's not in use and it's on the way (it's in her room), but we haven't had time/know-how to dismantle it. 


You May Also Like

9 kommenttia

 1. Ihana. Ei kai tuollaista vanhaa aarretta (josta olisin tahtonut tosin nähdä pilkahduksen enemmän) kannata hävittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehän haaveilen saavani sen keittiöön, mutta taitaa olla liian iso homma :( Kesäkeittiöön ollaan sitä suunniteltu, mikäli se joku päivä ehjänä saadaan alakertaan ja ulos. Muuten ei mahdu kuin purkamalla osiin ja sen jälkeen taas olisi kasattava - ei ehken ihan suitsait hommeli..En toden totta halua sitä hävittää, niin on ihana! Hellaa voipi käydä lähemmin kurkkimassa täältä vanhemmasta postauksesta:

   http://pikkupirtinlotta.blogspot.fi/2013/06/loytoja-tyssille.html

   Hitsit, kyllä menis niin kivasti keittiössä..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On kyllä kaikenlaista viritystä ollu tuossa hellan päällä - vie aikamoisen tilan tyssin minimaalisesta huoneesta niin jotain käyttöä piti keksiä :) Siinä on hyvä kölliä!

   Poista
 3. Ihana idea! Kaunis lukunurkkaus:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ehkä toistaiseksi paras idea ja käytännöllisin :) Niin oon turhautunut tuosta tilasyöpöstä, mutta minkäs teet. Siinä on ja nököttää ainakin ensi kesään..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti :) Oli ihan kiva itekki kölliä :D

   Poista
 5. voi että nämää kuvat ovat aivan ihania. Näitä on niin ilo katsella.

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)