Loma // Summer vecation
 Loma. Neljä viikkoa meni hyvin H I T A A S T I. Ja täydellisesti. No joo, ehkä se aurinkokin olisi voinut useammin paistaa, mutta hei - kesää on vielä jäljellä!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My four weeks summer vecation is over. But it was fantastic! 
You May Also Like

8 kommenttia

 1. Ihania lomakuvia, selasin moneen kertaan! Jollain älypuhelimella otettu? Nimim. Instaan haikaileva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Joulupukki toi Lumian ja sillä on räpsitty kuvat :) Harmittaa välillä, kun on vaan tuo järkkäri ja välillä menis ihan tavan pien pokkari matkassa mukana. Tyssin kanssa Helsingissä olessa oli vaan tiellä iso kamera! Puhelimella saa nyt jotain onneks otettua :)

   Poista
 2. Aivan ihanat lomakuvat!! ♥ Näistä sai niin hyvät fiilikset ja kaipuu mökkimaisemiin oikein humahti. Onneksi kesää on jäljellä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jenni! Kesä on ihan parasta maalla! No, ylipäänsä missä vaan :) Jännä miten näissä kuvissa näkyy K E S Ä vaikka vettä tais sataa kolme viikkoa putkeen - on se aurinko näköjää välillä paistanut:) Tai sitten on vaan ollu niin mukavaa!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Lomalla tuli aika lailla räpsittyä kännyllä kuvia, nopeita juttuja, mutta kivoja muistoja!

   Poista
 5. Blogistani löytyy maanantain kunniaksi mietteitä:) Lopussa kosiskellaan myös sinua lähtemään mietiskelyihin mukaan: mistä kaikki alkoi? - nähdään millainen romanssin alku täältä löytyykään ;)
  http://kaksinkaksiossa.blogspot.fi/2014/07/annetaan-rakkauden-sanojen-raikuu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, uskaltaakohan tuota sisimpiään edes avatakkaan! :D No, katsotaan nyt - vaikka kaikki rakkaustarinat ovat niin ihania <3

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)