Kierrätystä // Recycling
Heissan! Tällä hekellä mittari näyttää varjossa jo +24 - ei apua! Eilen käytiin mökillä uimassa ja vielä viiden aikaan illalla varjossa oli +31 ja järvivesi oli +28 asteista - siinä ei paljoa viilentynyt. Viikolla kävi kaksi ihanaista naista täällä pyörähtämässä kameroineen ja voin kertoa, että kuuma oli. Siinä taisi hikipisara jos toinenkin vierähtää :) Pari hikipisaraa vierähti allekirjoittaneelta jo ihan pelkästään jännityksestä, mutta taisin selvitä kunnialla!

Kesälomallani (niin, silloin kun satoi vettä lähes tauotta ja oli hieman viileämpää kaikkeen touhuiluun) tuli väkerrettyä muutamia DIY - juttuja. Keittioon ompelin rullaverhosta uuden leipäkorin ja itseasiassa näitä koreja tulikin sitten kerralla vähän useampi. Rullaverhon kangas on superhyvää tähän tarkoitukseen: sopivan jäykkää ja helppo ommella. Kangasta voi itse vielä tuunailla piirtämällä siihen tussilla kuvioita.

Keittiöön tein myös vanerinpalasta kivan pilven, jonka maalasin maalin jämillä. Sopii kivasti liitutauluseinän pariksi! Ja juu, täällä odotellaan sadetta jo kovasti - aikamoinen kastelurulianssi on päivittäin, ettei kasvit ihan nuupahda...

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! Me suunnataan tänään mökille uimaan :)


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' 

Little DIY things in the kitchen: a bag made of blind and cloud made of plywood. We are having superhot sunny days here in Finland: yesterday evening we had +31 degrees in the shadow..I'm waiting for the rainy days!!


You May Also Like

9 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)