Uutuuksia // New thingsKeittiöön on ilmestynyt kevään aikana hieman uusia juttuja, jotka jopa antoivat pontta pienelle meneillään olevalle keittiön pintarempalle. Niinhän se taitaa mennä - lumipalloilmiö :)

Pienen lippunauhan tilasin Nordic Design Collectivelta. Olin yllättynyt, että näinkin pienen ostoksen sai tilattua yksittäin - maksoi noin 5€ ja postikulut sisältyivät hintaan. Välillä kun ei tarvitsisi kuin sen yhden pienen jutun, joten plussaa kovasti näistä pienien tilaustenkin toimittamisesta - suosittelen! :)

Toinen uusi tuttavuus oli House By F, josta tilasin tuon ihanan kasvihuoneen sekä sisällä olevan lasin keittiöön. Huomasin yrityksen olevan aika uusi ja pientä alkukankeutta olikin havaittavissa tilauksen suhteen, mutta siitä huolimatta oikein loistava yritys on kyseessä. Ihania tuotteita, täytyy sanoa :) Suosittelen tutustumaan!

Myymälöihin pääset tutustumaan täältä:Some new things in our kitchen! From Nordic Desing collective and House By F.* Ei maksettua mainontaa, postaus tehty pelkästään tyytyväisyydestä ihaniin tuotteisiin :) *

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)