Maalia maalia! // Paint paint!

Pieni huilitauko! Tämä loma tullaan muuten muistamaan tasan yhdestä asiasta: pensselinvarresta. Siinä on tullut roikuttua joka päivä niin sisällä kun ulkonakin. Ulkona puuvaja ja sauna on saanut maalia pintaan, sisällä taas keittiö. Tässä pikainen alku/välivaihe postaus sisältä - keittiö on tällä hetkellä aika kaaoksen vallassa :)

Itseäni on hieman ärsyttänyt tuo jääkaapin nurkkaus, ei oikein natsaa ja sen maalaaminen onkin ollut jo tovin työn alla. Onneksi lomalla kerkeää. Eli tässä kohtaa ollaan hiottu, pohjamaalattu ja pariin kertaan maalattu mustalla.

Homma jatkuu! Valmista pitäisi olla ennen ensi viikon Helsingin reissua :)

I have done a lot of painting. This is our kitchen at the moment - planning to get it all done before next week!You May Also Like

12 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti rotevoitti koko keittiötä :) Kunhan kuivuu ja tavarat saa taas paikoilleen niin voipi olla itseensä taas tyytyväinen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hieman puntaroin valkean ja mustan välillä, mutta valkea pohjamaali kyllä viimeisteli värivalinnan. Ja ihan hyvä tuo musta onkin :)

   Poista
 3. Aivan ihastuttavaa!
  Rentoa loppuviikkoa sinulle :)

  onnellinenkirsikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Siis mahtava muutos...paljon parempi mustana..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, vaikka hieman jänskätti mitenkä tummaksi muuttuu, mutta aivan turhaan. Toi sopivasti ryhdikkyyttä keittiöön :)

   Poista
 5. Hyvä muutos! Paljon parempi noin skarppina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, hassua, miten pienellä jutulla tila voi muuttua kerrasta parempaan! Kunhan saisi kaiken vielä valmiiksi niin pääsisi ihailemaan "uutta" keittiötä :)

   Poista
 6. Tuli jotenkin paljon ryhdikkäämpi ilme. :) Tykkään kyllä!

  http://sonyhilu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homma vielä jatkui ja koko keittiö sai pienen ehostuksen :) Ja kyllä tykkään! Toivottavasti reissun jälkeen pääsen sitä näyttämään teille!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)