Valossa // Sunlight
 


Kuvat suorastaan kylpee auringonpaisteessa ja niin minäkin :) Sain nimittäin vihdoin maalattua nuo kaiuttimet valkoisiksi - ja ero tummiin pähkinän värisiin on mielestäni aika huima!

Työpöydän nurkkaus on sellanen hammastenkiristys - nurkkaus: tumma ja pimeä johtuen tummista huonekaluista. Niitä olenkin pikkuhiljaa vaalentanut ja se on kirkastanut kummasti koko tilaa. Ennen yritin "peitellä" (turhaan) noita kaiuttimia kukilla, mutta nyt ne uppoaa kivasti tuonne valkoisten verhojen sekaan. Tykkään, todellakin!

Seuraavana olisikin loppujen kaiuttimien maalaus sekä työtuolin uudelleen vahaus. Ja työpöytä. Sille onkin sitten omat suunnitelmat. Ideoita on, mutta mikähän lie on sitten lopputulos?


I painted our speakers to white. Painting brightened the entire space and I like it!PS. Me saatiin eilen vihdoin se ulko-ovi pihasaunaan. Kymmenen viikkoa taisi mennä. Olen onnellinen. Ja samalla pettynyt. Kymmenen viikkoa?! Piti olla neljä.

Toivottavasti on hyvä. Huomenna se laitetaan.

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Siis tiiätkö, en edes huomannut koko kaiuttimia ennen kuin luin tekstin! Todellakin, uppoavat hyvin sisustukseen. :) Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEEE!!! Eli täydellisen onnistunut maalaus :D Vähän mietin, josko vaihtais nuo kankaatki, mutta antaa olla harmaana. Tiiä tuota vaikka äänentoisto kärsis jos omia kankaitani sinne virittelen..? Nyt vaan loppuihin maalit pintaan ni avot!

   Poista
 2. Oih, todellakin näyttää nyt ihanalta, kun kaiuttimet ovat valkoiset! Maali tekee ihmeitä! Kauniita, valontäyteisiä kuvia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Kylläpä nimittäin pitkään sain odotella maalauslupaa :) Valkoista väriä ei turhaan hehkuteta valoisuutensa vuoksi vaikka kovin pliisu väriratkaisu olikin. Joku kiva Marimekon kangas noitten harmaiden kaiutinsuojien tilalle niin...ehkä ehkä :) Onneks ei oo mitkää merkkikaiuttimet - niihinhän ei koskettais.

   Poista
 3. Tuo kirjoituspöytä on vaan niin ihana....kaiutimen huomasin, kun olin tekstisi lukenut..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydän malli on niin kiva ja kaikki nuo koristeet kanssa, on vaan niin pahuksen tumma, että ehkä siihen jotakin vielä keksin. Sitten joskus! Nyt pihahommia, ulko-oven laittoa ja sen sellasta "pientä" :)

   Poista
 4. Oma työnurkkaukseni on myös tumma, siis tummista huonekaluista, jotka ovat kodin ainoat laatuaan. Olen mietiskellyt niiden kohtaloa pitkään ja päätynyt nyt pitämään ne tummina. Tuovat särmää. Tosin täytyy myöntää, että rakastan silti vaalea ja valoisuutta yli kaiken. Oma työpisteesi näyttääkin ihanan valoisalta! Ja vielä kun saa työskennellä ikkunan äärellä luontoa katsellen. Ihana asia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpöydän kanssa on tullu pähkäiltyä jo jokunen tovi, ei vaan sitä oikeeta oivallusta oo vielä tullu! Tässä nurkassa kun alun perin oli pöydän lisäksi myös kaappi tumma sekä nuo kaiuttimet, mutta onhan tuo jo valostunut :) Odotellaan, kyllä se idea vielä tullee..

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)