Saunakamarissa // Fireplace room

  

 Saunakamarissa on vihdoin päästy viettämään aikaa ilman remonttirojuja. "Sisustus" on haalittu kasaan ylimääräisistä tavaroista, joten varmasti tulee aikanaan muuttumaan.

Mutta nyt on hyvä näin. Vaikkakin mieheni mielestä "tuo oksennuksen värinen täkki joutais jorpakkoon" :D Ja mie niin tykkään siitä! Sekä miehestä, että täkistä. Menkööt nyt hätävarana, kunnes keksitään millä ja miten se sohva verhoillaan. 

Ja miltäs täällä näytti ennen? Hirveältä. Saunakamaria kun oli pidetty varastona eikä tilana, jollaiseksi sen oli joku aikoinaan rakentanut. Sääli. Onneksi me nähtiin kaiken sen rojun alle. 

Nyt se on sitä mitä sen kuuluikin olla.


In our fireplace room. It used to be years ago a lovely room , but someboy has used it as a storage. I'm happy that we saw what it could be and we change it back to lovely room. Ennen. Before.

You May Also Like

25 kommenttia

 1. Kauniin ja viihtyisän näköinen saunakammari! Ja oksennuksen (?) värinen täkki on jotenkin hellyyttävä, sopii tilaan hyvin. Sain eilen maalattua meidän pukuhuoneen, saas nähdä mitä siitä vielä saan aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Enne :) Teijän torppa on ihan superihana, tuskin maltan odottaa mitä kaikkea siellä saatte aikaiseksi! Täki on ihana, siis miun mielestä :D

   Poista
 2. Mulla ei oo ton väristä oksennusta varmaan tullu koskaan! ;)

  Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, ei muistu mielee tääläkää!

   Poista
 3. Tosi kaunis saunakammari...ja tuo täkki on kiva tuossa...ei lainkaan oksennuksen väinen..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään aivan hirmusesti tuosta täkistä, tuo kivasti sitä kammarimeininkiä :) Ja niin pehmee ja lämminkin!

   Poista
 4. Kaunista!!! Ja nuo vanhat täkit ovat ihan parhaita. Onneksi meillä isäntäkin osaa niitä arvostaa ;) Hitsi kun joskus löytäisi tuommoisen "oksennuksen" värisen, vaaleanpunaisen tai keltaisen. Meillä on vain oransseja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Täkit ovat aika arvossaankin mitä olen kirppareilla niitä nähny, tämä tuli sohvan mukana kaupan päälle :) Ihan huippukiva väri vaikka isäntä onkin toista mieltä.. mutta kyyyllläää se siihen vielä lämpenee ;)

   Poista
 5. Kaunis, ihanan valoisa! Kivahan tuo täkki on, ei ne miehet tajua tyylin päälle :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan huippuvaloisa, tykkään kovasti :) Joutuu ehkä yöpyjille virittelemää jotain verhontynkää, saattaa olla ettei uni tule muuten..Miehet, sen tietää :D

   Poista
 6. Onpas kiva! Ja melkoinen muutos entiseen verrattuna. (Ja ihan pakko oli miettiä, että mitä sitä oikein pitäis syödä tai juoda, että sais aikaan noin kauniin turkoosia oksennusta :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisiä Enkeleitä? :D Aikoinaan kun käytiin tätä taloa katsomassa, niin pihasauna vei kyllä sydämen mennessään kerta heitolla. Oven takana olikin sitten tuollanen varastoylläri. Takka ja kaikki ollu tuossa aikoinaan, mutta jollekin se on ollut sitten se turha tila :( Mutta nyt on melekosen ihana kesäpaikka!

   Poista
 7. Wau, tosi hienoa jälkeä ja täkki on just kiva! Miehet... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Veikkaan, että silmä tottuu tai jotain.. :) Miehelle kyllä kuuluu kaikki kunnia remontista, hienosti on tehty!

   Poista
 8. Onpa ihanan vaalea ja raikas saunakammari. Kyllä tuolla kelpaa relata :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan taatusti :) Nyt vaan odotellaan ensimmäisiä vieraita yöpymään. Voihan se olla, että nukutaan sielä itsekin joku yö!

   Poista
 9. Tuollaisen muutoksen tekeminen on varmasti palkitsevaa! Tykkään tuosta pelkistetystä meiningistä, mikä on saatu aikaan jo olemassaolevilla tavaroilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva piti kyllä hommata, hakusessa oli puinen levitettävä sohva ja onneksi sellanen löytyikin :) Ja palkitsevaa, todellakin! Saunassa käydään useita kertoja viikossa ja uskoisin tämänkin tilan olevan ympäri vuoden kovassa käytössä.

   Poista
 10. Täältäpäs löytyi kaunis blogi, uusi lukija ilmoittautuu! :) Saunakamari näyttää oikein kutsuvalta, ja muutos entiseen olomuotoon on hurjan suuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina ja tervetuloa :) Mieshän se suurimmaksi osaksi pakersi tuon kimpussa, kaikki kiitos ja kunnia hänelle, aivan ihanan tilan sai aikaiseksi :)

   Poista
 11. Ihana blogi sulla! :) Pitää jäädä lukijaksi ;) Just kivanvärinen tuo viltti, tulee ihan mummola mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja tervetuloa! Juu on se, ja varsinkin se mummolafiilis :D

   Poista
 12. Nämä ennen ja jälkeen kuvat on niin lohduttavia! Meillä on laiskoteltu, eikä valmista ole tullut vieläkään. Huh! Ehkä joskus!

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)