Puutarhassa // In the garden


 

HUH hellettä, sanon minä! Sisätiloissa ei juurikaan ole nyt tullut oltua, kovasti tuo kesäkeli vetää ulos touhuamaan :) Pihalla ja puutarhassa on useampiakin kohteita aloitettu ja jatkettu sitten viime kesän - pikku hiljaa aina sillä täällä tulee valmista.

Kasvimaa onkin ollut TO DO - listalla ihan ykkösenä ja se onkin jo melkein valmis. Tässä muutamia kesäisiä kuvia pihamaastamme, mansikat jo kasvaa porskuttaa ja kyllä se riippukeinukin on ollut kovassa käytössä :)

Ihanaa ja lämpöistä loppuviikkoa jokaiselle!

It's been so HOT out side, summer is finally here! I have done some gardening and been out side most of the time - it's too lovely weather to be inside :)

Have a great week everyone!

 

 

You May Also Like

16 kommenttia

 1. Voi että, tuo riippukeinu näyttää niin houkuttelevalta. On kyllä ihanaa, kun aurinko hellii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on :) Liikoja ei kyllä kerkiä matolla köllimään, ehkäpä sitten kesälomalla! Tällä hetkellä jyrisee ukkonen, mutta ulkona on silti tosi lämmintä. Kunhan ei tule myrsky..

   Poista
 2. Voi apua...riippukeinuni on vielä ripustamatta...tänään kyllä korjaan asian..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hetinmiten asia kuntoon :) On tää kyllä aikamoinen rentoutumislaitos :D

   Poista
 3. welcome to summer. I agree, to nice to be inside. Happy summer days to you. I am joining you at Wednesday Around the World.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kuvat!!! <3 Kiva tällänen seepiatyylinen värimaailma. Mitä kuvankäsittelyä käytät? :) Voisi joskus testata tällästä välillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Innostuin tuosta Photoshopin CS2 versiosta (on ilmaseks ladattava) ja oon netistä metsästäny kaikkia kivoja suotimia siihen :) Osa on vähän liianki taiteellisia ja yliampuvia, mutta aika kivoja juttuja niillä saa. Ja siis aikaa saa varsinkin menemään..sitä kun innostuu kikkailemaan ja kokeilemaan.. :D

   Poista
 5. Aivan ihana tunnelma ja täydelliset kuvat. Todellinen kesäparatiisi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tehdä pihalle sellasia pieniä nurkkauksia - täähän on muuten aika rytö vielä. On ees jotain kivaa ja nättiä minne mennä eikä tarvii aina katella lautakasoja tai hiekkaläjiä :)

   Poista
 6. Mahtavat kuvat! Ja tuo riippukeinu... oih, voiko kutsuvampaa ollakaan? No ei! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaa tarvitaan sitä kullan kallista AIKAA siinä köllöttelyyn, sitten se vasta mukavaa onkin! Noh, onneks tyssi sentää köllöttelee siellä innoissaan :)

   Poista
 7. Ihanat kuvat, niin kesäiset. Puutarhahommissa sitä tullut itsekin päivät vietettyä näin komeina päivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu :) Puutarhahommia onneksi (?) riittää useammallekin kesälle, ennen kun voi ottaa vähän rennommin. Aika paljon tuota touhuumista meinaan.. :)

   Poista
 8. Onpas kutsuva tuo riippukeinu! Ihanat kuvat.

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)