Puhdasta // Clean


Tästä lähdettiin.

Ero näkyy jo! Oikealla maalattu, vasemmalla ei.Tein keittiöön lähes huomaamattoman pienen siistimispuuhan viikonloppuna. Maalasin nimittäin keittiön hormiston/piipunmuurin, joka onkin ollut työn alla jo tovin. Vanhassakaan ei juuri ollut valittamista (hivenen vihreään,siniseen taittuva väri kylläkin), mutta tahroja ja läikkiä oli jo sen verran, ettei edes pesemällä siitä siistiä saanut. Pihasaunan piipunmuurien maalauksesta jäi maalian sen verran jäljelle, että riitti hyvin keittiöönkin.

Huuva irti, pesu ja maalaus - eikä mennyt pitkään. Ensimmäinen kuva kertoo jollain tapaa seinän kunnosta, toisessa kuvassa olen oikeanpuoleisen nurkan jo maalannut: ero on siinä ehken kaikista parhaiten nähtävissä. 

Jälkimmäiset kuvat ovatkin sitten tältä aamulta. Äkkisältään eroa tuskin huomaa, mutta pienikin muutos kirkasti nurkan vallan kummasti :)

Noh, nyt kieltämättä alkoi häiritsemään katto sekä laatat sekä itse hella. Kyllähän se on selvää, että maalia pintaa ja äkkiä! Hellan sivussa olevan sähkölieden alusta (tuo hirvitys) on myös uusinnan alla. Se, että joku on siihen ylipäätään puusta alustan rakentanut, jo itsessään hirvittää! Hellan päällä se ei ole, mutta kuumuu kyllä sivusta kiitettävästi hellan ollessa tulilla. Toiveissa on saada siihen kunnon valettu/kivinen alusta.


Little bit of white paint on the wall and the whole kitchen brightened up! Little changes, but big differences. 
 

  Eli pientä pintaremonttia tiedossa :)


You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)