Kukkia // Flowers
 

Eilen uhkarohkeana kipaisin kukkakauppaan hakemaan kesäkukkia. Orvokit ovat kuulemma pommin varmoja selviytyjiä, jos vaikka kelit viilenee. Muutamat orvokit nappasin mukaan, kovin suuria kesäkukkaviritelmiä en uskalla vielä tehdä.

Hyvä niin, tällä hetkellä näköjään sataa räntää. Pah. Ja pihalle pitäisi mennä tahkoamaan ikuisuusprojektia eli pihan siistimistä EDELEEN. Kymmenen vuoden suunnitelma ei kuulosta lainkaan liian pitkälle. Kyllä se siitä. Kivi kerrallaan, taimi kerrallaan.

Hyvää sunnuntaita rännästä huolimatta :) 

I bought some summerflowers. Just a few - it might still get cold out side. At the moment it's sleeting.. (rain/snow/wet/cold blaah)

Have a great sunday anyways :)
You May Also Like

12 kommenttia

 1. Vähänkö ihania! Pitäs kyllä itelleki käydä hakemassa vähän orvokkeja piristämään kämppää! :)


  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, nää kyllä kerkiää varmasti kuolemaan ennen kesää :D

   Poista
 2. Ihanaa, että muillakin piha ikuisuusprojektina. Tosiaan 10vuotta kuulostaa just hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tontilla alkaa nyt kolmas vuosi vasta. Ensimmäinen meni ihan pelkästään raivatessa ja tuhotessa ryteikköjä, viime kesänä jo vähäsen saatiin siistimpää jälkeä ja tänä kesänä sitten homma jatkuu. Pihamaa on ollu ennen mansikkamaa ja villiintyneitä ruusuryteikköjä kasvo pitkin poikin..Hidasta hommaa, mutta eiköhän tuo joskus valmistune :)

   Poista
 3. Orvokit kyllä kestävät pikkupakkasia! Kippasin syksyllä kuolleet orvokkiruukut pihanperälle ja nyt huomasin, että siellä kukkii. Aika sitkeitä! Tarvii varmaan käydä kaivamassa ne ruukkuihin takasi, niin niistä on iloa tällekin kesälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä idea, pitäneekin muistaa viskata syksyllä kukat talteen pihan perälle ja keväällä kaivella ylös! :D

   Poista
 4. Täälläkään ei ole vielä muuta uskallettu ostaa kun muutamat orvokit ja narskut ruukkuihin. Äsken juuri kävin siirtämässä orvokit taivasalta pois, kun täälläkin satelee taivaalta jotain epämääräistä lumen ja rännän väliltä.. pah :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ilmatila on sekunnissa vaihtunut rännäksi ja rakeiksi, sitten taas tyyntä ja aurinkoa, ja kohta taas rakeita. Takki pois, takki päälle, takki pois ja takki päälle - mie tulin kahville ja lopetin koko lapiointihommelin vähäks aikaa.. :)

   Poista
 5. Orvokit ovat meilläkin olleet ulkona jo hyvän tovin...ei välitä pienistä paakaöistä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, ehkä ne selviää sitten täälläkin :) Onkohan kellään mitään kokemusta maahumalasta? Suunnittelin sitä tuohon raivaamani ojanpientareelle peittokasviksi..Sekkii ku on/oli sellanen ryteikkö :(

   Poista
 6. Mukavaa sunnuntaita, orvokit näyttävät kyllä tosi kauniilta. Täälläkin piti hieraista silmiä aamulla muutama kerta lisää kun huomasin maan olevan valkoinen, huh! Toivottavasti kohta lämpenee taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä satoi räntää koko eilisen ja äskön mittari näytti -6 astetta pakkasta :/ Ääks. Koiranilmasta johtuen, pensseli onkin heilunut sitten sisätiloissa :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)