Ihana lauantai // Wonderful saturday
Aurinko on paistanut koko päivän, ulkosaunan räystäslaudat ja ulkovuorilaudat ovat kaikki lähestulkoon nakutettu paikoilleen, kasvimaa valmistuu, sauna lämpiää, ei tuule, ei ole ötököitä, ei kiirettä..

Nyt vain nautitaan.

Sun is shining, sauna renovation is almost done, garden is getting ready, weather is nice, no horry, no bugs...

Just a wondeful day. 
You May Also Like

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika suloinen on kelikin - aurinkoa, lämpöä, kaikkee ihanaa :)

   Poista
 2. Autuaallinen olotila. Täällä vielä hakusessa: kärpäset häiritsee, kasvimaa odottaa ja lenkkipolulla oli molempiin suuntiin ihan tavaton vastatuuli. Juu en ymmärrä... Molempiin suuntiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla muistamatta, että kohta on maanantai..Nyt nautin tästä! :) Molempiin suuntiin? Toivottavasti tänään on vain lämmin myötätuuli!

   Poista
 3. Mekin uurastettu pihalla, mies terassin kimpussa ja vähän mäkin. Oon istuttanut porkkanaa ja mitälie. Tänään sain iloita myös aikisemmin istuttamistani herneistä ja pinaatista, kun huomasin, että ne vihertää jo! Jee! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, oon hieman myöhässä noitten kasvien kanssa, ois pitäny laittaa vaan aikasemmin..Mutta kesä tuli kyllä kerrasta ja ai että mä nautin! :)))

   Poista
 4. Kiitos Johanna :) Ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Viikonloppuna on ollut tosiaan aivan ihanat kelit:)! Aurinko♥ Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi, kelit sen kun paranee tällä hetkellä :) Oikee inhottaa olla töissä, mutta loma siintää jo silmissä! Hyvää alkanutta viikkoa sinnekin :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)