Älä huoli! // Don't worry

Täällä ollaan viihdytty pihalla suurin osa aikaa, joten ei ole juuri lainkaan tullut pyörähdettyä blogimaailmassa. Pahoittelut siitä :( Mutta ei toinna huolestua, täällä ollaan! 

Pihasaunaa on päästy viime viikolla kelien ansioista rakentamaan oikein urakalla, viimeiset nurkkalaudat odottavat enää paikoilleen lyömistä. Aletaan olemaan voiton puolella kertakaikkiaan. Pihamaatakin on kynnetty kyynärpäitä myöten, kiviä kannettu ja odoteltu kovasti milloinka tilaamani kasvit tulisi. Ah, viherpeukalo vaan kasvaa kasvamistaan ja lapion varressa viihtyisin vaikka koko päivän!

Keli tekikin sitten äkki käännöksen ja täälä on hytisty lähes pakkasen puolella. Aamulla +1, terve vaan..lauantaina oli kuitenkin varjossa +32. Tuuleekin niin, että nurmikon leikkuun sijaan saa päivittäin kerätä risuja ja oksia pitkin pihoja - masentavaa.

Mutta. Kesälomaan on enää viisi työpäivää. VIISI. Viimeksi olen ollut kesälomalla vuonna 2008. Nyt edessä häämöttää käsittämättömältä tuntuvat neljä viikkoa. Olen onnesta sanaton.


Don't worry, I'm still here :) We have had just a great summer days here so we have been out side and renovated our sauna and done some gardening. I love it! But at the moment weather is awful: windy, freezing and rainy..I don't like it. At all.You May Also Like

8 kommenttia

 1. Onnea lomalaiselle! Jokainen lomapäivä on varmasti ansaittua ja odotettu! <3 Ja sitä aurinkoa odotellessa ;) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kyllä tuo aika ansaitulta jo tuntuu :) Aurinkoakin on sentään jonkin verran luvattu!

   Poista
 2. Yritän ajatella niin, että sateellekin on tilauksensa - laiska kastelija kiittää :) Mahtavaa kesälomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se paras puoli on, kasvimaa ei varmasti kuivu ;) Mutta muuten kyllä voisi vähän vähemmän sataa...Onneksi tänään keli näyttää erinomaiselta pihankuoputuskeliltä

   Poista
 3. Onpa sulla ollut piiitkä tauko kesälomien välissä. Toivottavasti ilmat paranevat siihen mennessä. Pihalla tekisi mieli puuhastella täälläkin, mutta kelit tekivät melko täyskäännöksen, eli sateista ja koleata. Mutta yritetään silti nauttia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, onhan tuo aikamoinen pätkä...Äitiyslomilta jäin työttömäksi ja sitä onkin sitten painettu pätkätöinä sen minkä on mistä ikinä saanut revittyä ja totta kai kaikki kesätkin. Lomista ei ole voinut kun haaveilla..Mutta NYT on edessä se LOMA!!! JEI!!! :)))))

   Poista
 4. Löysin blogisi. Nauti lomasta. Ihania kuvia sinulla.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Terhi ja tervetuloa! Täällä voi hetken olla hieman hiljaisempaa, pihalla olisi niin paljon tekemistä, ettei malttaisi koneen ääressä istua..Koetan kuitenkin keretä aina jotakin postailla :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)