Älä huoli! // Don't worry

Täällä ollaan viihdytty pihalla suurin osa aikaa, joten ei ole juuri lainkaan tullut pyörähdettyä blogimaailmassa. Pahoittelut siitä :( Mutta ei toinna huolestua, täällä ollaan! 

Pihasaunaa on päästy viime viikolla kelien ansioista rakentamaan oikein urakalla, viimeiset nurkkalaudat odottavat enää paikoilleen lyömistä. Aletaan olemaan voiton puolella kertakaikkiaan. Pihamaatakin on kynnetty kyynärpäitä myöten, kiviä kannettu ja odoteltu kovasti milloinka tilaamani kasvit tulisi. Ah, viherpeukalo vaan kasvaa kasvamistaan ja lapion varressa viihtyisin vaikka koko päivän!

Keli tekikin sitten äkki käännöksen ja täälä on hytisty lähes pakkasen puolella. Aamulla +1, terve vaan..lauantaina oli kuitenkin varjossa +32. Tuuleekin niin, että nurmikon leikkuun sijaan saa päivittäin kerätä risuja ja oksia pitkin pihoja - masentavaa.

Mutta. Kesälomaan on enää viisi työpäivää. VIISI. Viimeksi olen ollut kesälomalla vuonna 2008. Nyt edessä häämöttää käsittämättömältä tuntuvat neljä viikkoa. Olen onnesta sanaton.


Don't worry, I'm still here :) We have had just a great summer days here so we have been out side and renovated our sauna and done some gardening. I love it! But at the moment weather is awful: windy, freezing and rainy..I don't like it. At all.You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)