Pasha // Pašša

Tänä vuonna tein ensimmäistä kertaa Pashaa. Ihan kelpo tekele taisi tullakin, empä arvannut sen olevan näin "helppoa". Kun on ne muotit ja valutukset ja harsot arvelluttaneet. Tokihan homma ei sujunut kuten Strömsössä konsanaan vaan pasha kävi kahteenkin otteeseen muotteineen päivineen jääkaapissa, kunnes kaikki ainekset oli viimesellä sekaan vatkattu. Ensin jäi se keltuainen. Eikun muotista pois, keltuainen sekaan ja jääkaappiin. Sitten tavaroita siivotessa huomasin, että kappas: siinähän nakottaa rahkapurkki vielä pöydällä. 

Eikun pasha pois jääkaapista, pasha pois muotista, rahka sekaan, uudet suodatinpussit (taas) siivilään/muottiin, pasha muottiin, muotti kippoon valumaan ja jääkaappiin.

Mutta hyvä tuli.

Olkoon tämä ARKI haasteen 1/5 kuva, sen verran tyylikkäästi tuli vedettyä! Kiitos Susanna haasteesta! Saa napata, ken tahtoo, nyt en tätä kenellekään varsinaisesti heitä.


Pašša.

I made it for the very first time. And it tastes so good! I got also a challenge to photograph my ordinary days in life, so this is my 1/5 picture. Well, it's Easter so my ordinary day looks pretty fancy.. :)


You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)