Pähkinöinä // Going Nuts
Arki 2/5:

Huoh. 1000 metriä lautaa maalattavana (tai siitäkin vaan puolet, koska kaikki ei mahtunut peräkärrin kyytiin) ja kyllä maistuu puulta. Osa on maalattu ja eilen päästiin niitä jo onneksi lätkimään seinään. Hitaasti, mutta varmasti näyttää uusi ulkoverhous syntyvän! 

Ja on muuten hieno. Vaikka pikkusen hermot jo kiristykin pienien vastoinkäymisien edessä (juu, piikkaushommia taas tiedossa...), mutta homma jatkuu taas huomenna!

1000 meters of board and lots of paint..Do I have to say more..? Ordinary day 2/5: renovation, renovation, renovation. 


You May Also Like

4 kommenttia

 1. Muistan hyvin tuon vaiheen...maalaus on kivaa puuhaa, kun saa vapaasti päättää mitä maalaa ja milloin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii..onneks on vielä puuliiteri maalaamatta ja pihasaunakii odottelee toista maalauskertaa kunhan laudat on seinässä. Kesälomasuunnitelmat on valmiit :)

   Poista
 2. Hei tsempit sinne!! Meil on edelleen huoneiden vaihto kesken,mut kuka malttaa näillä ilmoilla sisäl duunaa..!! Eli projekti vaan venyy ja vanuu,kohta alkaa rasittaan koko aloitus :)

  VastaaPoista
 3. :D kiitti! Joo, kyllä se alkaa kehtuuttamaan jos vaa venyy ja venyy hommat..ihan pieniä takaiskuja tullu esim. ulko-ovea ollaan odotettu jo 9 viikkoa. Ei näy. Hommat seisoo muutamissa kohin sen takia :/ Toimitusaika luvattiin 4 viikkoon, vaan ei näy, ei kuulu. Äh, kunhan sais nyt ees joskus sen..mur.

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)