Kompromissi // Compromise

Välillä on hyvä taipua kompromissiin. Tyssin tuoli on ehkä maailman sopivin korkeudeltaan ompelukoneella ommellessa. No sehän ei käy. Se on Tyssin. Eikä tyssi tykännyt toisesta tuolista yhtään "kun siinä on vaa mustaa eikä mitää kivaa" (KLIK!).

Kompromissi:

Äiti sai mustan korkean lastentuolin, tyssi sai vaidossa uudelleen, pehmeän valkoiseksi maalatun, kivalla ja värikkäällä kankaalla verhoillun tuolin keittiöön. 

Vaikka äiti olisi halunnut sinnekin vaan sitä mustaa.

Mutta on se kyllä nätti <3 


Compromise:

I got my daughter's chair because it's perfect in my use. It's high enough. So I repainted and upholstered a "new" chair for my daughter: she got some color on it - even I would like to have all in black and white in the kitchen.

But her chair is so pretty, i can't deny it <3


You May Also Like

8 kommenttia

 1. Hyvä kompromissi ja todella kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tuolin "luonne" tuli kyllä paremmin esille tuolla söpöllä uudella kankaalla :) Sopii siihen nakutettuna!

   Poista
 2. Kiva piristävä, pieni väripilkku tuo tuoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jemmannu (siis Joulupukki oli...) tuota keittiöpyyhettä - juu, se on keittiöpyyhe - joululahjaksi, mutta ei sitten oikein ollu sopivaa lahjansaajaa. Nyt sillä sitten olikin käyttöä :) Tuo tosiaan ihanasti pientä piristettä keittiöön!

   Poista
 3. Kaunis. Minua niin viehättää kaikki kuosit, joissa kasvoja ja piirrosmaisia ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ale korista nappasin jouluntienoilla ja siellä se on kaapissa jemmassa pysynyt. Vaikka oisin jollain kivalla mustavalkosella toivonut saavani tuolin verhoilla niin kyllä tuo on söpö noin! Ja pääasia, että tyssi tykkää :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)