Uusi maailma // Whole new world


Olen tutstunut kokonaan uuteen maailmaan saunan osalta: miten paljon kaikkea kivaa (ja turhaakin) löytyy saunaan liittyen! On tyynyjä, peflettejä, tuoksuja, saippuoita ja päähineitä - vaikka mitä. Eipä ole ennen tullut katseltua sillä silmällä noita tuotteita. Heräteostoksena - ja saunasta hullaantuneena - ostin ihkaensimmäisen saunatuoksun! Eihän tuota Salmiakki - tuoksua voinut ohittaa :) Samassa paketissa tuli saippuakin. 

Laudeliinaakin olen etsiskellyt, mutta valmismitta kun taitaa olla enimmillään 150cm niin ei sopivan pitkää laudeliinaa ole löytynyt. Lauteet kun ovat 220cm leveät. Kangaskaupankaan valikoima ei juuri päätä huimannut joten tällä hetkellä mennään perinteisellä pellavaisella mankeliliinalla.

Oleskelutilan puolella ollaan jo koelämmitetty uusi kamiina ja erinomaisesti se toimiikin. Taisi mennä 8kpl kalikoita ja sisällä oli jo +25 - eli varsin tarkenee talvellakin :)


 Some great new things to our sauna: Salmiakki - aroma, Milk - soap and linen on benches. New stove also work as well as we thought.


S


You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)