Talvi tuli // Winter came






Viimeisellä se lumisade tuli tännekin. Vaikka poishan se sulaa sitä mukaa kun sataa, mutta ihanan talviselta taas näyttää :) Täällä vietetään rentoa lauantaita, tyssi on ollut kipeänä (onneksi enää vain köhää) ja verensokerit paukkuvat yläilmoissa..Tuntuu, ettei mikään saa sitä tasaantumaan. Kaikesta huolimatta kovin hyvintuulinen neiti on - ja sehän se on tärkeintä!

Täällä kyllä illalla sytytellään kynttilät ja nautitaan ehkä kenties viimeisistä talvisista hetkistä  ja lumisateesta iloiten! Mites siellä ruudun toisella puolen? Joko ajatukset olivat pitkällä keväässä eikä yhtäkkinen lumisade enää innosta vai vieläkö on hetken verran tilaa talvelle?


Viettäkäähän rento lauantai :)

It's snowing, feels like winter came again! And I love it! I'm going to light the candles in the evening and enjoy of this beautiful winter night.

Have a nice Saturday :)

S

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Talviselta näyttää täälläkin...lunta enemmän, kuinkoko talvena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne satoi hyvin ohut lumipeite, juuri ja juuri peitti maan. Näyttäisi siltä, että tänään saatetaan saada hieman lisää lunta :)

   Poista
 2. Kuopiossa ei ole satanut lunta - vielä. Kyllähän tuo vielä kelpaisi. Lumi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätini kertoi kanssa, ettei siellä ole vielä satanut. Kyllä tykkään, niin mitätön talvi ollut takana, että lumisade ei juurikaan haittaa :) Toki jos vielä toukokuussa pyryttää niin voi olla toinen ääni kellossa..

   Poista
 3. Onpa kauniit kuvat :-) Ja juu, Facebookin statuspäivitysten ja lumisten kuvien perusteella tämä takatalvi tuli kaikille kirpeän ikävänä yllätyksenä. Meillä onneksi kevät porskuttaa kovaa vauhtia eteenpäin.

  Oikein hyvää sunnuntain jatkoa!
  T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaavat jo odotella kevättä :) Itse en ole lainkaan pahoillani lumesta, kylläpä sitä on kaivattu! Niin vähäluminen ja talveton talvi on ollut. Toivottavasti ei vain käy niin, että varsinaisen kevään tulo siirtyy jonnekkin juhannukselle!!

   Voin vain kuvitella miten siellä on jo kevät :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)