Roikkuvalot // Pendant light

Kiitos oikein paljon edeltävän Arki - postauksen tsemppikommentteihin! Kyllähän tuo äkkisältään luettuna aika hurjalta kuulostaa, mutta suht tasaista, kiireistä ja vähemmän kiireistä normi arkea vietetään :) Vaikka vauhtia riittääkin. Onneksi saunaremppa alkaa olemaan jo kokonaisuudessaan valmis, kesällä jatkuu sitten ulkoa päin tuo touhu.

Tästä voidaankin siirtyä sujuvasti aiheeseen makkarin valaistus. Makuuhuone odottelee kaikessa rauhassa omaa remppavuoroaan joten suuria valaistusratkaisuja ratkotaan sillä aikaa väliaikaratkaisuilla.

 Tilasin Clasohlsonilta parit lampun johdot sekä ritilät - toinen menee näistä makkariin ja toinen oletettavasti takkahuoneeseen. Täytyy sanoa, että ihan meinasi valinnan vaikeus iskeä noita johtoja katsellessa, niin namusia ovat :)

Mutta onneksi huomenna on jo perjantia!! Jei!


New pendant lights: one to our bedroom and the other one in our fireplace room.

And Tomorrow it's already Friday!! Yes!!


SYou May Also Like

8 kommenttia

 1. Laitoin vierashuoneeseen tämän saman valaisimen, mutta eri variaatiolla tosin. Johtojen valinta oli kieltämättä TODELLA hankalaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, teki miel ostaa varastoon parit narut :D Harmittaa kun ei tullu ostettua noita kivoja jatkojohtojaki..Äh.

   Poista
 2. Nuo on vaan niin kivoja valaisimia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kepeämpiä kun tavan roikka :)

   Poista
 3. Nää on kivoja, meillä vessassa kolmen rykelmänä ja eteiseen olen ajatellut myös hankkivani yhden. Hyvän johtovalinnan teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rykelmä voiskin olla tosi kiva :) Eipä tullu mittanauhan kanssa_taaskaan_ tilattua niin meni ihan pikkusen suunnitelmat uusiks, mutta sain kuin sainkin makkariin toisen noista valoista SUHT järkevästi roikkumaan. Pientä hinosäätöä tosin, mutta niin hän se melkeen aina menee ;)

   Poista
 4. Joo mä tykkään kans! :) Mulla on hankintalistalla yksi työpisteeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kivoja, kun eivät ihan niin ronskeja oo ku tavan roikat. Vaikka roikatkin on kivoja :) Kohta on koti kun joulukuusi..Uh.

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)