Puuta // Wood

 
 
Keittiössä vallitsee puu sulassa sovussa mustan, valkean, harmaan ja metallin kanssa. Tuo vähän pehmeyttä ja saavat olla reilusti esillä.

Samalla vastailenkin Sula mahdollisuus - blogin Niinan haastekysymyksiin :) Kiitos mukavista kysymyksistä!Esine, josta sinun ei olisi sittenkään pitänyt luopua?

No ne Marimekon kankaat. Hitsiläinen sentään..


Suosikkiradiokanavasi ja miksi?

Aika vähän tulee kuunneltua radiota. Joskus autossa saattaa soida se kanava mikä sattuu päälle tulemaan, mutta pääsääntöisesti sielläkin soi muistitikun oma soittolista :)

Oletko ilahtunut jostain tuntemattoman ihmisen hyvästä teosta?

Ilahduin kovasti viimekesäisestä vanhan Rouvan vierailusta. Hän on asunut joskus vuosia sitten täällä ja oli hyvin liikuttunut vanhan kotinsa muutoksesta. Ei pystynyt kuulema uskomaan miten heidän vanhasta kodista on saatu näin ihana, kaunis ja valoisa! Se ilahdutti kovasti :)


Haaveammattisi lapsena?

Olisin halunnut olla juristi. Myös näyttelijä, maalari sekä kirjailija.


Suosikki DIY-materiaali tällä hetkellä? 

Varsinaista suosikkia ei ole, kaikki materiaali käy!


Haasteen saa tästä napata ken tahtoo :) Ihanaa sunnuntaita kaikille! Täällä paistaa aurinko ja se tietää ulkoilua jälleen :)Wooden utensils and little bit of black, white and grey in the kitchen. Have a great Sunday! Sun is shining again and we're going to go outdoors :)You May Also Like

12 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)