Pajunkissoja // Catkins
Jaahas, katsotaanpa miten tämä postaus onnistuu puhelimella! Meidä nettiyhteys tuli tienpäähänsä eikä meillä tällä hetkellä ole koneella nettiyhteyttä. Kunnes kolmen (!!) viikon päästä se saadaan. Tässäpä kävi nimittäin niin, että suunnittelimme laajakaistaa ja huomasimme, että JOKU on hakenut meidän puhelinpiuhan pois, puolen metrin pätkä piuhaa roikkui ulkoseinää vasten eikä lopusta tietoakaan..Eli nyt odotellaan. Meillä ei ole mitään käsitystä, kuka, missä, miksi ja milloin moisen tempun on tehnyt, mutta onneksi saadaan uusi tilalle :)

Piuhaa odotellessa päivittelen parhaani mukaan kuulumiset siis puhelimella - armoa kirjoitusvirheistä..hih :)

Viikonloppuna kävimme tyssin kanssa etsimässä pajunkissoja ja ai että niitä olikin rannat pullollaan! Pyöräytin muutaman kissan kiepille pyöreään lasimaljakkoon olkkarin pöydälle ja loput vein pihasaunalle.

Pihasaunassakin taas tapahtuu: vihdoin ja viimein saadaan autotallin puolelle suojapellit seiniin ja päästään siirtämään kaikki roipe ja roju nätisti omille paikoilleen hyllyihin. Sitten pääsen kunnolla takkahuoneen kimppuun, jei!

S

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Hienostihan tuo päivitys puhelimellakin onnistui..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoista tihrustamista kyllä tää kirjottaminen :D Kuvien lataus on vielä auki, parit jemmasin jo valmiiks bloggeriin, kun tiesin nettikatkon tulevan. Noh, männessä näkkee!

   Poista
 2. Ihanat kissat. <3

  Siis käsittämätön juttu tuo, että piuha on kadonnut tuhkatuuleen!!? :D Tsemppiä näihin kolmeen viikkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä on ihmetelty ihan jonkii verran! On tässä vaikka mitä teorioita veistelty, sen verran nätisti näytti piuhan pää olevan poikki.. :) Mysteeri, mysteeri tosiaan!

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia, pajunkissat on niin kauniita.

  VastaaPoista
 4. Tänä keväänä niitä tuntuu olevan oikein kivasti :)

  VastaaPoista
 5. Huikeita kuvia! tuikku ihastui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuli vähän leikittyä kuvankäsittelyllä..sellasta hauskaa puuhaa, saa kivoja pieniä juttuja kuviin :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)