Makuuhuoneessa // In the bedroomSiellä se valo nyt roikkuu. Vaikka en haluamaani ratkaisuun päässyt niin ihan hyvä on näinkin! Olisin toivonut saavani pienet, pelkistetyt valo roikkumaan molemmille puolille sänkyä noiden pikkuruisten yöpöytien yläpuolelle, mutta kun tila tulee vastaan niin se tulee. Katto laskee sen verran matalalle ettei siihen mahdu roikkumaan yhtään mitään..Mutta hyvä niin, toimiva ratkaisu se on tämäkin! Minun osalta. Miehen puolella sänkyä tuollainen roikkuvalo saattaisi aamuyön hämärinä tunteina olla sotkuna jaloissa..Hih! Makkarissa on vaihtunut viikonlopun aikana myös päiväpeitto ja alakerran tyynyt pääsivät vuorostaan tänne. Vaihtelua täälläkin :)

There it is. New lamp in our bedroom. Not the perfect solution what I was looking for, but good enough!

Hyvää alkanutta viikkoa!!

Have a nice week!!

S


You May Also Like

8 kommenttia

 1. Ihania tyynyjä, ihana tapetti, ihana huone!!! Voi kertakaikkiaan - tekisi mieli pujahtaa päiväunille tuohon sängylle!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikä! :D Just eilen sanoin, että tää tapetti lähtee vielä! Makkarissa kun ei olla tehty yhtään mitään kun tänne muutettiin. Tosin tää ei oo niin järkky, ettei tän kanssa pärjäis. Ihan ok kunnes sitä innostuu remppaamaan :)

   Poista
 2. Voi että... on niin kaunista ja ihanan tunnelmallista teillä. Tosi makee kaminakin edellisessä postauksessa.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaminassa on hauskat valkeat keraamiset laatat sivuilla, pitääkin ensi kerralla kuvata niin että näkyvät. Hurjan hyvin antaa kyllä lämpöä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Pääasia, että on sitä valoa!

   Poista
 4. oi että, kaunista! Ihana tapetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää yläkerta onkin ihan alkuperäiskunnossaa, ei olla tehty mitään - ja arvaa tekiskö mieli?? No todellakin :D Onneks on noin neutraali tapetti niin kyllähän tuon kanssa elää :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)