Kukkia minulle // Flowers for myself

No niin. Vuosi on jälleen vierähtänyt ja mittari näyttää lukemia 33. Ihan kiva luku, tasainen, pehmeä, konstailematon, jopa vitsikäs. Ihanasti pyöreä. Otetaan kahvia ja kakkua, sauna lämpiämään ja rentoa yhdessäoloa. Siinäpä se ja sehän passaa!

Ostin kuitenkin itselleni viherkasvin juhlapäivän kunniaksi, sen verran viehkeä ja sopivasti ärhäkkä oli tämä Anopinkieli. Sopii vielä kivasti Elloksen mustaan "niitti"ruukkuun. 

Ja miltäs se tuntuukaan olla 33? No hyvältä. Palaset ovat loksahdelleet paikoilleen. Olen löytänyt paikkani, itseni ja ennen kaikkea arvostan itseäni tällaisena. Minulla on ihana perhe, koti ja nyt se saunakin (Kiitos miljoonasti rakas <3 ). Vuodenvaihteessa työsuhteeni muuttui vakituiseksi. Lottovoitto suorastaan :) 

Kaikki tuntuu tällähetkellä hirmuisen hyvältä :)

I'm 33 today. And I feel fantastic :) I bought a flower just for myself - it looked so great!

S

You May Also Like

14 kommenttia

 1. Onnea!
  Katselin kaupassa tuota anopinkieltä, mutta kun olen kukkaostolakossa en ostanut...viellä..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Tavallisia anopinkieliä jo onkin, mutta tää on aika veikeä tapaus :) Noh, jos isännältä kysytään niin "näitä rehuja on jo joka nurkalla", hih!

   Poista
 2. Onnittelut! Täällähän tuntuu blogistaniassa olevan paljon synttäreitä näin maaliskuussa, itsellänikin on perjantaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Maaliskuu on oikein hyvä kuukausi viettää synttäreitä ;) Onnea etukäteen!!

   Poista
 3. Vautsi - kuulostaa täydelliseltä! Onnea, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Jännä tunne, kun moni asia on yhtäkkiä niin miten on sen aikoinaan toivonut olevan :) Perusasiat ovat enemän kuin hyvin ja elämä rullaa mukavasti, sehän se on pääasia. Sormet ristissä, ettei kummoisia mullistuksia tapahdu!

   Poista
 4. Love the long perspective shot

  Mollyxxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Molly, than one is my favourite as well :)

   Poista
 5. Hauskasti kuvailit uutta ikää, onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika hauskalta tää tuntuukin!

   Poista
 6. Onnea! Tuota niittiruukkua olen katsellut ja haaveillut.. Eikä asiaa auta nyt yhtään löytää se täältä blogistasi. Ei nyt yhtä ruukkua voi lähteä tilaamaan. Mutta on se niin vietävän magee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tilasin sen maton "kylkiäisenä", mutta näyttää siltä, että matto itse saapuu vasta joskus toukokuussa..Ruukku on kyllä tosi kiva :)

   Poista
 7. Vastavierailulla selailen blogiasi ja tähän kohtaan päätin jättää puumerkin, kun kukkaruukku ja erityisesti yhdistettynä tuohon alla olevaan laatikkoon, näytti niin tosi kivalta. :) Muitakin ihania kuvia, mm. kakluunista, kommentoitavaa riittäisi... Jään siis tänne seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo alla oleva laatikko on itse maalattu puulaatikko, johon sopivasti pihasaunan rempasta löytyi vanha mopon rekkari - siinähän sen paikka sitten oli!

   Tervetuloa :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)