Valo! // Daylight!

Uskomatonta miten valon määrä on lisääntynyt! Lumet ovat kaikonneet hurjalla vauhdilla, plussa kelejä, sadetta - joko on kevät? Kyllä tässä jo väkisinkin alkaa fiilistelemään tulevaa kevättä ja kesää :) Olkoonkin vaarana jäätävän kylmä takatalvi..

Jostain syystä monet suuret ja pienet DIY ideatkin poukkoilevat päässä ja huomaan aloittaneeni enemmän ja vähemmän keskeneräisiä toteutuksia. Virtaa tuntuu taas olevan :) 

Daylight, how much I love it! Warm weather, almost no snow, rain - is it spring already? I enjoy of this first taste of spring - although we still might get more snow and freezing weather..I have also started many DIY projects, but the question is: will I ever get them finished :)


Reipasta tiistaita!
Have a nice Tuesday!

S

EDIT: Sisäinen kelloni oli jo keskiviikossa. Ah tätä ajanjuoksua.. :) 

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia - niin keväisiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Hitsi, oon vissii yhtä sekasin päivistä kun luonto vuodenajoista, niin olin jo keskiviikossa menossa! Sellasta se kiire ja valonmäärä teettää :)

   Poista
 2. Täällä vietetty hiihtolomaa, ei hiihtäen vaan hiekkalaatikolla ollen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi käsittää miten on vasta helmikuu?! Tätä menoa kesä alkaa jo huhtikuussa!

   Poista
 3. Vaikka niin talvesta tykkäänkin, toivon, että säästytään siltä takatalvelta.....kyllä nyt jo mennään kevättä kohti, vinhaa vauhtia...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olikin uutisissa, että vaikka maaliskuussa sataisikin lunta niin se sulaa pois, sen verran lämmintä on luvassa. Eli takatalvi taitaa olla turha pelko :) Toki toivoisin vuodenaikojen pysyvän omassa normaalissa rytmissään - tämä jo pikkuisen huolettaa..

   Poista
 4. Ihanat kuvat! Keväällä tulee mullekin yleensä inspiraatiovirta, eikun vaan hyödyntämään energiapuuskaa. Kiva nähdä mitä keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Niina :) Kyllä se valo saa ihmeitä aikaan, talven tullen sitä kaipaa viltin alle kääriytymistä, mutta valon lisääntyessä kaiken maailman puuhastelut polttelevat!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)