Takkahuone // Fireplace room

Itselläni on SUHT selkeä käsitys siitä, millaisen takkahuoneen pihasaunaamme haluaisin. Selkeän, raikkaan ja valoisan. Koska tila on aika pieni, me emme halua sinne liikaa tavaraa. Sohva (mielellään puinen ja levitettävä), muutama hylly, matto, kenties jakkaroita lisäistuimiksi sekä muutamia astioita: piharakennuksessa tulee varmasti vietettyä saunan jälkeen aikaa ( ja varsinkin kesällä), joten joka kerta ei tarvitsisi raahata sisältä laseja ym. erikseen. 

Säilytysratkaisut pyyhkeille ym. pitäisi keksiä jollakin tapaa koska tilaan ei ole tarkoitus tuoda kaappia. Erilaiset korit ovat kova sana tässä tapauksessa :) Valmista ei ole tarkoitus heti saada vaan pikku hiljaa sisustaa tila mieleiseksi. Päälimmäisenä on hakusessa se sohva..Tiedättekö, sellainen yksinkertainen puinen sivustavedettävä?

KUVAT:


Musta sohva sekä seinätarra (kuva muokattu)
Denton - villamatto
Metallikori


Anno Köysirahi

 
 Ulkona ilma on jälleen mitä mahtavin! Ei voi kun ihmetellä :)


Some ideas for the fireplace room in our outdoor sauna. Simple, light, fresh.


 S
 

 

 

You May Also Like

7 kommenttia

 1. Suunnitelma vaikuttaa raikkaalta ja ilmavalta. Lopputulos on varmasti loistava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan vasta suunnitelma, pitkän tähtäimen sellainen :) Martkanvarrella voi värimaailma muuttua ja hankinnat, mutta pääperiaate on kuitenkin tuo valoisuus.

   Poista
 2. Meillä olisi myös suunnitelmissa rakentaa pihasauna ja oleskelutila ensi kesänä. Suunnitelmasi kuulostavat oikein hyviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihasauna on kyllä huippu! Toiset tykkää, toiset ei, mutta itse pidän kovasti - näppärästi sitä tuosta pihan poikki hilppasee saunomaan :)

   Poista
 3. Meillä on haaveissa pihasauna, sisäsauna kun sähkölämmitteinen ja pihassamme on pieni lampi, joten olisi aika ihana sen "rannalle". Ehkä joskus. Liiteri nyt ihan ensin. Niin ja isompi etukuisti. Niin ja lottovoitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi oli jo vanha pihasauna, joka vaan kunnostettiin. Hirvee hommma, mutta tulipahan tehtyä! Onneksi esim. ulkovuorauslaudat saatiin koripaikalta, omasta metsästä oman kylän sahurilta sahattuna - kaikki muukin mahdollinen lautatavara ollaan pyritty hankkimaan lähialueen sahoilta. Pidetään yksityisyrittäjät leivässä :)

   Lampi kuulostaa ihanalta, varmasti tulisi upea saunan paikka!

   Poista
 4. Kotipaikalta siis. Ah näitä kännyköitä :D

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)