Pöytäliina // Tablecloth

Keittiö sai keväistä piristystä uudesta raikkaasta kerniliinasta. Eurokankaan valikoimista löytyi kiva Kuusi Kulmaa - kangas: kankaan mustavalkoinen väritys sekä hauska graafinen kuviointi ihastutti heti! JooO, mainonnan "uhrina" innostuin noista Housen Pick'n Mix jutuista ja yksi Shakki tabletti tarttuikin matkaan mukaan - siinä on tyssin hyvä syödä ja kyllähän nuo sopivatkin hyvin yhteen liinan kanssa :)

New tablecloth from Eurokangas. Black and white just looks so good! 

S

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Voih, näitä graafisia kuvioita on nyt kaikissa parhaissa blogeissa! Mullakin projektina pikkuveljen uuden, mustavalkosen kämpän sisustus, ja hirveä tuska että miten eri kuosit sopii yhteen. Tässä tapauksessa ainakin sopii aivan ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain pienestä jutusta se lähtee esim.kiva tyyny tai verhot ja siihen ympärille rakentaa sitten muun sisustuksen :) Ja jos värimaailma on yhtenäinen niin eri kuoseja voi varmasti yhdistellä huoletta!

   Tseppiä sisustukseen, lopputulos on varmasti ihana :)

   Poista
 2. Kiitos :) Penkit vielä paikoilleen ni jo on valmista!

  VastaaPoista
 3. Olenkin meille koittanut löytää uutta kerniliinaa, tuo näyttää tosi kivalta kiitos vinkistä! Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kävi ihan perinteiset, kävin vaan katsomassa löytyiskö jotain kivaa ja hupsista, uus liina tuli kotiin :) Kuosi on kyllä ihana ja kivaa vaihtelua harmaan pallokuosin jälkeen.

   Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)