Penkit // Benches
 Meidän rintamamiestalossa ei keittiö ole kovinkaan suuri ja tilan tuntua on yritetty saada sinne pienillä keinoilla. Yksi simppeli keino on vaaleus: lattia on maalattu, samoin ikkunan pielet, jotka molemmat olivatkin aikaisemmin tummunutta mäntyä.

Jokin aika sitten kokeilin huvikseni pitkää penkkiä pöydän äärelle ja ai että kävikin kivasti! Eihän se auttanut kun laittaa saha laulamaan :) Ja siinä ne nyt ovat: uudet penkit! Tuovat kyllä aika lailla tuota tilaa keittiöön ja valkea väri raikastaa kummasti. Hintaahan noille ei oikeastaan tullut, kun kaikesta "jämästä" taas rakennettiin. 

Oikein ollaan tyytyväisiä ja käytössä ovat olleet jo sen verran, että voin sanoa penkkien olevan oikein kelpo ratkaisu tilankäytön suhteen! Uskokaa pois, keittiö on himppusen ahdas..

We have a very small kitchen (our home is build in 1956) so we try to make more space in different ways. Now we made a new benches out of our renovation leftovers!   

S

You May Also Like

12 kommenttia

 1. Voi että tosikivat ovat penkit ! Jäinkin lukijaksi tänne ihanaan blogiisi! Tervetuloa myös mun blogiin vierailille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Penkit vaatisivat vielä viimeistelymaalauksen+hionnan, mutta se jää kyllä kevääseen - sisätiloissa olohuoneen lattialla ei oikein ollut kiva tehdä noita hommia..Pitääkin tulla piipahtamaan :)

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon tuosta penkistä. Sopii täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tykätään kanssa, malliltaan ovat oikein passelit! :)

   Poista
 3. Voi miten hienot penkit! Ja koko ryhmä on kaunis...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytäryhmäänhän kuuluu alunperin tummat acazia puiset selkänojalliset tuolit, mutta jotenkin alkoivat näyttämään kovin synkiltä..ja kyllähän nuo penkit antavat sitä paljon kaivattua tilaa keittiöön :)

   Poista
 4. Voi että ootte olleet taitavia!

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla ja kauniita kuvia pullollaan. Jään tänne huokailemaan!

  VastaaPoista
 6. Hei! Tosi kiva sinulla jäin koukkuun...Olisin kiinnostunut teidän keittiöstä,miten monta neliötä? Ollaan aloittamassa keittiötemontin piakkoin ja hain ideoita netistä ja löysin blogisi. Me asutaan nimittäin myös rintamamies talossa...Mistä teidän keittiökaapit on? Haluan nimenomaan valkoiset kaapit...Terv. Sipoolainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Meillä on suht pienehkö rintsikka, noin 90 neliötä + piharakennus. Keittiö varsinkin tuntuu aika pieneltä, mutta kyllä tuossa mahtuu olemaan ja tekemään :) Neliöitä on suurinpiirtein 12, eli ei kovin suuresta keittiöstä puhuta. Keittiötä ei olla itse hirveästi rempattu, uudet kalusteet oli juuri asennettu sinne ennen myyntiä, joten niitä ei raaskittu heti rueta vaihtamaan. Keittiö on muistaakseni Nelkon mallistoa ja on noin kolmisen vuotta vanha. Tällä hetkellä on tosin menossa pieni pintaremontti, jotta saataisiin keittiöstä vähän enemän oman näköinen :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)