Talon väriläiskä!

Huoh. Picasan webalbumilla on jotain minua vastaan. Liekkö kolmas kerta, kun hävittää blogista kuvia. M U T T A ongelma on jälleen korjattu! Eli se siitä :) Uskon, että kuvat näkyvät jälleen kaikille! 

Kaiken harmaan ja valkean keskellä sijaitsee väriläiskä: ja sen on tytön huone. Sinne on pieniä muutoksia tullut tehtyä: tauluja, koristeita, leluja..













Tyssin lemppari on Pupu - yövalo, jonka joulun alla ostin Tigeritista parilla eurolla. Toinen lemppari onkin Lumikki - soittorasia. Se on parin euron kirpparilöytö ja toimii vallan mainiosti.

Our home is decorated whith black, white and grey, but we have colors as well. Our daughter's room is full of color! 


S

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Ihastuttava huone ja ihania yksityiskohtia! Loistava idea tuo kirjahylly!! Täytyykin pistää mietintään miten saisi itselle värkättyä omannäköisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Huone vaatisi pientä remonttia, mutta saa nähdä milloinka on sen aika. Vanha Kotiliesi hella pitäisi purkaa ja saada sieltä pois, kun vie tuhottoman tilan. Samoin kahden makuuhuoneen välinen kulku pitäisi laittaa umpeen: yläkerta on ollut joskus muinoin poikamiehen asunto, jossa tyssin huone on ollut keittiö ja meidän makkari olohuone/makuuhuone. Noh, kunhan tuo piharakennus nyt valmistuisi ensin..!

      Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)