Odotusta // WaitingJoulun jälkeen ollaan elelty sisustuksen suhteen hyvin yltäkyläistä ähkyn aikaa - kevät ei ole vielä napannut lainkaan eikä joulukoristeiden purkamisen jälkeen juurikaan ole tehnyt mieli sisustella sen enempää. Antaa tavaroiden levätä, kunnes se kevätinspis iskee :)

Ja se toinen syy onkin sitten se pihasauna! Siellä on huiskittu menemään siihen tahtiin, että toivottavasti jo ensiviikonloppuna jonkinlaista postausta siitä kerkeäisin tekemään. Viikonloppuna haettiin nimittäin uusi kiuas, laatat, lattialakka ym. joten hyvin lähellä jo ollaan ensilöylyjä! 

Tuossa muutama pikku yksityiskohta keittiöstä, jotain sielläkin on tapahtunut, mutta siitä sitten ensikerralla :)

Hyvää alkanutta viikkoa!

S

Littel details from our kitchen. At the moment we are renovating our outdoor sauna so all the decoration is happening in there. I hope it's ready soon!


You May Also Like

10 kommenttia

 1. Ulkosanuna on saunojen aatelia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Me ollaan oltu kohta kaks vuotta ilman saunaa, joten saattaa siinä kyynel silmäkulmaan tulla ensilöylyissä :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia!
  Mielenkiinnolla jään odottamaan postausta pihasaunastanne. Kaiholla kaipaan entisen talon pihalla ollutta saunaa. Kyllä ulkosauna vaan on ulkosauna ;) Ehkä meillekin joskus semmoinen tulee...
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on kyllä rempattu ihan piiiiitkään, liian pitkään, mutta minkäs teet, kun pienellä pudjetilla mennään. Pihasauna on kyllä niin mukava juttu, että ei haluttu siitä luopua - eikä sinne muuten tule juoksevaa vettäkään :) Laatottaja taitaa tällä viikolla päästä laatottamaan, joten toivotaan, että viikonloppuna ois jo jotain mitä näyttää!

   Poista
 3. Ihana päästä lukemaan juttua pihaaunasta,omastakin takaa sellainen löytyy. Tosin se yksilö kaipaisi hiukan kasvojenhotusta. :) Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän on tehty ihan totaalinen pintaremppa, kun kymmeniin vuosiin kukaan ole tehnyt sille mitään. Pinnat meni kaikki vaihtoon ja sen sellasta "pientä". Takka on joskus ollut takkahuoneen puolella (purettu pois vuosien saatossa) ja kuumeisesti sinne kaminaa etsiskellään :)

   Poista
 4. Meillekin tulee pihasauna-ehkä joskus 10 vuoden päästä tällä meidän tahdilla :) Mutta tulee kuitenkin! Hyvää alkanutta viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää meidän pihasauna on vuosimallia -62 :) Aika ajankohtasta oli jo tuo pieni pintaremppa! Eikä me kyllä siitä ois haluttu luopuakkaan, joten päätettiin laittaa se kuntoon - tosin vanhan korjaamisessa on aina ne omat juttunsa..

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)