Yläkerran Joulu

Loppusyksystä tuli siirrettyä puita ja pensaita pihahommien tieltä, muutenkin raivattua vähän tuota pihamaata. Samalla istuttelin ylös kaivettuja kuusen ja katajan taimia ruukkuihin kasvamaan. Kataja onkin pärjännyt aika hienosti ruukussa ja sai joulukuusen viran yläkerrasta.

Tällä hetkellä masentaa aika lailla tuo keli pihalla: miten voikin olla pimeää ja synkkää.. :( Tällä hetkellä kun ei ole mahdollisuutta viritellä edes jouluvaloja ulos niin aika onnetonta tuolla ulkona on. 

Kaikesta pimeydestä huolimatta toivotan lukijoilleni ihanaa joulunodotusta! Kynttilöitä palamaan ja ihan pikkusen toivotaan sitä luntakin :)

Terkuin,

S

You May Also Like

4 kommenttia

 1. No voi harmi....mukavaa joulunodotusta sinulle kuitenkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aika huolestuttavan mustalle joululle näyttää :((( Pitänee varautua suurin kynttilämäärin ja joululauluin tulevaan! Onneksi sisko saapuu kaukaa meille joulunviettoon ja tyssi on riemusta sekaisin tädin vierailusta :)

   Poista
 2. Mitä maalia ootte käyttäny lattiaan? Näyttää kivan siniharmaalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan alkuperäinen maali, joka oli lattiassa jo ennestään. Nyt en osaa sanoa yhtään mikä ja miltä vuosikymmeneltä mahtaa olla..Me ei olla tehty vielä mitään remppaa makkareihi, nää on sen verran neutraalit vielä että ei oo ollu TeeSe- listalla kärkipäässä :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)