Karjalanpiirakat

Käytiin jouluntienoolla paistamassa piirakoita mummin luona. Pieni piirakanpaistaja malttoi muutamia piirakoita rypytellä, mutta taisi tuo piirakan paisto jäädä mummille ja äidille suurimmaksi osaksi :)

 
Se olisi joulu taputeltu näillä näkymin ja taitaa käydä niin, että joulu riisutaan jo viikonlopun aikaan pois. Ei mahda mitään, kyllä se keli vaan tekee aika paljon tuon joulufiiliksen eteen..Tästä voikin sitten pikku hiljaa siirtyä uutta vuotta vastaanottamaan :)

S

You May Also Like

12 kommenttia

 1. Rakastan karjalanpiirakoita...varsinkin itse tehtyjä...:)

  VastaaPoista
 2. Samoin :) vaikka vähän vaatii aikaa ja vaivaa, mutta kyllä ne on niin hyviä!

  VastaaPoista
 3. That looks like fun for all generations!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You! It takes time to make them, but it's worth of it!

   Poista
 4. A wonderful series of story telling images! So ironic that you would post this. We have a television show here call "No Reservations". The hosts name is Anthony Bourdain, a cook from New York. His show was in Finland and he went to a home where they were making these. They look delicious! Have a wonderful week and safe New Year!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I saw that on TV couple of weeks ago and I have to say that it didn't give the best views of Finland.. Ou well, it's Anthony, you can't take it too seriously :) Thank you for visiting on my blog and happy new year!

   Poista
 5. Ihan totta, kyllä se jotenkin vaikuttaa kun koko ajan sataa vain vettä! Kyllä meilläkin varmasti kohta laitetaan jo joulua pois, kivaa keskittyö tosiaan uuteen vuoteen sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli eilen noin tunnin pihavalot poissa päältä ja sitten hämäräkytkin päätti että on pimeää ja valot napsahti takaisin päälle. Uskomatonta. Empä edes muista milloin tällaista joulua ja talvea olisi ollut :/ Ainut hyvä puoli on ettei tarvitse niin paljon lämmittää ja kivempi tehdä pihasaunan remppaa, mutta huoh,kyllä sen talven kuuluisi jo täällä olla.

   Poista
 6. A great photostory :-)

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)