Kahden kerroksen väkeä

Tehdäämpä pieni piipahdus yläkertaan näin joulun alla. Suurimmaksi osaksi kaikki sisustaminen tapahtuu syystäkin alakerrassa: siellä kun oleillaan kaikista eniten. Siellä sisustuskin tuppaa vaihtumaan tiuhempaan tahtiin mitä yläkerrassa.
 


Yläkerta on sävyiltään aika luonnonläheinen: ruskeaa, kultaa, vaaleutta sekä enemmän sitä romanttisuutta. Hyvin neutraali ja rauhallinen. Enkä valita. Kahden kerroksen etu on ehdottomasti se, ettei "tarvitse" noudattaa tiettyä linjaa koko sisustuksessa: voi olla se toinen maailma :)

Mites teillä? Noudattaako koko koti samaa tyylisuuntaa vai leikitelläänkö tyyleillä eri tiloissa?


Terkuin,

S

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Kivan näköistä! Ihan sama juttu täällä, alakertaan tulee panostettua enemmän ja meilläkin yläkerrassa on romanttisempaa. Kiva niin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! Ehkä sitä tarvitsee enemmän vaihtelua ja panostusta oleskelutiloissa: sehän se on oikeastaan se kodin sydän keittiön ohella :)

   Poista
 2. Meillä alakerta on aika mustavalkoinen (tupakeittiö), makkari yläkerrassa hyvin valkoinen + vähän harmaata ja mustaa sekä lastenhuoneessa limeä ja sinistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyssin huone taitaakin olla ainoa paikka meilläkin missä väriä on ihan kunnolla :) Pienen remontin toki sinne haluaisin tehdä, mutta saa nähdä milloinka sitä aikaa riittää..

   Poista
 3. Kauniit nuo sydämet tuolla lasikipossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu, niitä tuli viime jouluna ommeltua :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)