Etukäteisjoululahja

Vihdoin! Upouusi mikroaaltouuni komeilee OMALLA paikallaan keittiön kaapistossa! Olin niin tuskastunut siihen isoon vanhaan mikroon, joka YHDEN vaivaisen sentin takia ei mahtunut olemaan omalla paikallaan vaan olla nökötti keittiötason päällä vieden kaiken tilan. Mutta nyt taso on tyhjä. Tai oli. :) Tyhjään tilaan sain vihdoin asetella jotain kivaa, jota kelpaa katsella. Ihka ensimmäisenä piti saada vähäsen joulua keittiöön: hyasintti lasikipossa sekä vanha peltitarjotin löysivät paikkansa nopeasti.

Leiville ompelin uuden leipäkorin paksusta Marimekon Kivet kankaasta, jonka vuorasin mustalla paperilla. Liitutaulukyltti viimeisteli korin täydellisesti!

Vanha mikrokin meni kaupaksi kirpparilla, joten tuli sekin kierrätettyä :) 

Hyvää alkanutta viikkoa!

S

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Kaunista. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle...viimeistä ennen joulua...:)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivannäköinen leipäkori:)
  Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen :) Piti nopsaan joku kori saada ja sellanen siitä sitten tuli, ajaa asiansa ihan kelpo lailla.

   Poista
 4. hahah. meillä on ihan sama tilanne, tai siis se tilanne mikä teillä oli ennen tätä etukäteislahjaa :) . Miten voi olla raivostuttava tuo mikro tuossa pöydällä? :D Ihania kuvia taasen ja hienon korin olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :D Varsinkin, kun mikrolle varattu tila kaapistossa ammotti tyhjyyttään ja sinne tuli viriteltyä sitten kaiken maailman väliaikaratkaisuja. Mutta nyt on omalla paikallaan ja se on hyvä!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)