2013 taakse jää!

Vuosi 2013 on ollut aika tapahtumarikas vuosi - niin blogissa, kuin elävässä elämässäkin Blogin suhteen olin täysin noviisi vielä vuoden alussa: juuri oikeastaan aloittanut eikä sen suurempia tarkoituksia blogin pitämiselle ollut. Paitsi pitää ne pari sukulaista tyytyväisinä, hih ;)

Vuoden sisälle mahtui aika lailla pieniä ja isoja tuunaus/käsityöjuttuja: lehtiteline seinälle vanhoista kansioista oli ehkä suosituin postaus virkatun maton ohella.Vuoden alussa olkkarikin näytti tältä:Iso olohuoneen pöytä myytiin kirpparilla ja tilalle tuli huomattavasti pienempi pyöreä pöytä.


Hirvitysvessakin koki pienen muutoksen vuoden aikana. Edelleen se on remonttikohde numero 2 pihasaunan kunnostamisen jälkeen. Mutta tällä on mentävä!Kaikista suurimpia remontti- ja muutoskohteita olivatkin sitten portaikon seinien maalaus sekä muutamien huonekalujen pintakäsittely. Vuoden aikana onkin tullut maalattua ja vahattua yhtä sun toista!

Portaikon maalaus oli kyllä suurin ja kivoin onnistuminen :) Samalla tuli tehtyä pieni ompelupiste portaiden alle.Tumman baarikaapin ja pähkinänvärisen TV-tason vahaus valkoisiksi olivat myös hyvin onnistuneita tekeleitä :)Niinhän siinä sitten kävi, että huomasin jossain vaiheessa blogin pitämisen innostavan enemänkin - ja että ehkä niitä lukijoitakin on enemän kuin ne pari sukulaista. Varsinkin, kun hommasin kunnon järkkärin: aikaisemmin kuvat tuli räpsittyä perus digillä. Samalla vanha innostun valokuvaukseen sai vauhtia ja kalusto onkin hieman kasvanut alun digikamerasta! Kuvaamista saa kyllä harjoitella ja vielä pitkään.

Jotain räpsyjä vuoteen kuitenkin mahtuu:Tällä mustavalkoisella kuvalla irtosi valokuvaukseen perehdyttävä kirjakin eräässä kisassa:
...ja vaikka mitä muuta on kerennyt touhuamaan! Mutta mitä ensi vuonna? Sama touhu jatkuu blogin parissa, mutta aika monta kertaa innostuneemmin ja vähän vähemmän haparoiden mitä noin vuosi sitten. Ja suuri kiitos kuuluu kyllä teillekin ihanat lukijat: mukavaa, että käytte täällä välillä piipahtamassa :)

Mutta nyt toivotan teille kaikille ihanaa ja mahtavaa Uutta Vuotta 2014! Nähdään ensi vuonna!

S

You May Also Like

17 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)