2013 taakse jää!

Vuosi 2013 on ollut aika tapahtumarikas vuosi - niin blogissa, kuin elävässä elämässäkin Blogin suhteen olin täysin noviisi vielä vuoden alussa: juuri oikeastaan aloittanut eikä sen suurempia tarkoituksia blogin pitämiselle ollut. Paitsi pitää ne pari sukulaista tyytyväisinä, hih ;)

Vuoden sisälle mahtui aika lailla pieniä ja isoja tuunaus/käsityöjuttuja: lehtiteline seinälle vanhoista kansioista oli ehkä suosituin postaus virkatun maton ohella.Vuoden alussa olkkarikin näytti tältä:Iso olohuoneen pöytä myytiin kirpparilla ja tilalle tuli huomattavasti pienempi pyöreä pöytä.


Hirvitysvessakin koki pienen muutoksen vuoden aikana. Edelleen se on remonttikohde numero 2 pihasaunan kunnostamisen jälkeen. Mutta tällä on mentävä!Kaikista suurimpia remontti- ja muutoskohteita olivatkin sitten portaikon seinien maalaus sekä muutamien huonekalujen pintakäsittely. Vuoden aikana onkin tullut maalattua ja vahattua yhtä sun toista!

Portaikon maalaus oli kyllä suurin ja kivoin onnistuminen :) Samalla tuli tehtyä pieni ompelupiste portaiden alle.Tumman baarikaapin ja pähkinänvärisen TV-tason vahaus valkoisiksi olivat myös hyvin onnistuneita tekeleitä :)Niinhän siinä sitten kävi, että huomasin jossain vaiheessa blogin pitämisen innostavan enemänkin - ja että ehkä niitä lukijoitakin on enemän kuin ne pari sukulaista. Varsinkin, kun hommasin kunnon järkkärin: aikaisemmin kuvat tuli räpsittyä perus digillä. Samalla vanha innostun valokuvaukseen sai vauhtia ja kalusto onkin hieman kasvanut alun digikamerasta! Kuvaamista saa kyllä harjoitella ja vielä pitkään.

Jotain räpsyjä vuoteen kuitenkin mahtuu:Tällä mustavalkoisella kuvalla irtosi valokuvaukseen perehdyttävä kirjakin eräässä kisassa:
...ja vaikka mitä muuta on kerennyt touhuamaan! Mutta mitä ensi vuonna? Sama touhu jatkuu blogin parissa, mutta aika monta kertaa innostuneemmin ja vähän vähemmän haparoiden mitä noin vuosi sitten. Ja suuri kiitos kuuluu kyllä teillekin ihanat lukijat: mukavaa, että käytte täällä välillä piipahtamassa :)

Mutta nyt toivotan teille kaikille ihanaa ja mahtavaa Uutta Vuotta 2014! Nähdään ensi vuonna!

S

You May Also Like

17 kommenttia

 1. Mahtavaa, että aloitit tämän harrastuksen! Kiva kun olet täällä ilahduttamassa meitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti MIcu! Tää harrastus tuppaa koukutamaan aika lailla.. :) Hyvää uutta vuotta sinullekin!

   Poista
  2. ♥Valtavasti onnea, iloa ja rakkautta tulevaan vuoteen ♥

   Poista
 2. Oikein mukavaa ja hyvää alkavaa vuotta!!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Tämä on yksi lemppari blogeistani. Kunpa joskus olisin yhtä taitava kuvaaja kuin sinä. :) onnellista uutta vuotta sinulle! P.s postaus siitä mitä valokuvaus kalustosi sisältää olisi erittäin mielenkiintoinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina :) Pitääkin laitta korvan taakse tuo postausidea!

   Poista
 4. Sinun kuvasi ovat todella kauniita! Onnellista ja oikein kuvauksellista tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varaa on vielä kehittyä roimasti ja toivottavasti ensi vuonna on hieman enemän aikaa harrastukselle :)

   Poista
 5. Niin kaunis koti teillä ja aivan ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Täällä tuppaa taas tuota remonttia tulemaan joten katsotaan miltä täällä näyttää sitten ensi vuonna :)

   Poista
 6. Kauniita kuvia!
  Minuakin kiinnostaisi postaus valokuvauksesta, nimittäin pukki toi minijärkkärin. Nyt sitä on kuvattu ja harjoiteltu...
  Ihanaa Uutta Vuotta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmsti oikein mieluisa lahja :) Pitänee harkita tuota valokuvaus aiheista postausta, ihan omasta näkökulmasta - ei tässä suuria ohjeita osata antaa ;)

   Hyvää uutta vuotta teille sinne!

   Poista
 7. Hienoja kuvia ja hetkiä! :) Onnea tälle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini :) Samoin sinne roppakaupalla onnen hetkiä!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)