Ne isommat jouluvalot ja valon tärkeys

Myrskystä on vihdoin selvitty. Sähköt olivat noin 30h poissa. Sinällään se ei haitannut ollenkaan, vesi kulki, hellalla teki ruokaa ja pönttöuunit lämmittivät - kuten normaalistikin. 

Mutta se pimeys. Vaikka kuinka sytytteli kynttilöitä niin pimeys oli kaiken kattava. Niin ulkona kuin sisälläkin. Hämärää, hämärää ja hämärää - pidemmällä aikavälillä joutuisi jo keksimään muitakin valonlähteitä kuin kynttilät. Eipä sitä arvannut, miten paljon sitä valoa kaipaakaan. Mutta onneksi ei kaatunut puita tontilta ja muiltakin vahingoilta säästyttiin.

Myrskystä päästäänkin sitten sujuvasti jouluvaloihin! No joo, ei ehkä välttämättä JOULUvalot, mutta aikasta kivat valot kuitenkin tänne pimeyteen. Nämä ovatkin sitten astetta isommat valot, polttimot ovat suurinpiirtein hehkulampun kokoiset eli aika jytäkät! Ja sehän passaa :) Nämä käypi sekä ulos että sisälle ja toistaiseksi saavat olla sisällä. Johdon olisi saanut mustanakin (jota mietin kyllä pitkään), mutta päädyin kuitenkin valkoiseen - hyvä niin, sulautuu vähän kivemmin sisustukseen.  

Ripustin valosarjan roikkumaan olkkarin verhotangosta ja heti tuli sohvannurkasta ihan ehdoton lempparipaikka! Hurjan hyvin tuo valosarja vielä valaiseekin - voi olla, ettei näitä valoja kyllä tule ulos vietyä :)

Terkuin,

S

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)