Mattimyöhäinen?

...ainakin siltä tuntuu, sillä rakas siskoni olikin mennyt joulun odotuksessa asteen pidemmälle ja laittanut jo joulukuusen oman kotinsa parvekkeelle! Kerta SISKONI on aloittanut jo joulufiilistelyt, voinen minäkin ilokseni ilmoittaa ensimmäisestä kuusesta sisällä: pieni ja sievä, ilman valoja tosin.

Nappasin pihamaalta pienen kuusen ja laitoin ruukkuun kasvamaan. Saa nähdä kuinka se siitä tokenee vai liekkö tiputtaa kaikki neulaset jo hyvissä ajoin.. Pienen paperitähden lisäsin latvaan joulufiilistä tuomaan :) Betonivalujakin on tullut tehtyä, nuo kynttilänjalat ovat vilahtaneetkin jo kertaalleen täällä. Kivat ja simppelit jalat kruunukynttiöille - tykkään!

Jokos teillä on joulua alkanut ilmestyä kotiin? Luulen, että tästä sitä pikku hiljaa hivuttaudutaan lähemmäs joulun tunnelmaa :)


Terkuin,

S

PS. Kiitos tuhanesti kaikille ihanille kommentoijille edeltävässä postauksessa! Tulikin roppakaupalla kommentteja, huh! :) Lämmitti kyllä mieltä oikein kovasti, kommentit ovat aina tervetulleita ja niihin on mukava vastailla :)  

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)