Mattimyöhäinen?

...ainakin siltä tuntuu, sillä rakas siskoni olikin mennyt joulun odotuksessa asteen pidemmälle ja laittanut jo joulukuusen oman kotinsa parvekkeelle! Kerta SISKONI on aloittanut jo joulufiilistelyt, voinen minäkin ilokseni ilmoittaa ensimmäisestä kuusesta sisällä: pieni ja sievä, ilman valoja tosin.

Nappasin pihamaalta pienen kuusen ja laitoin ruukkuun kasvamaan. Saa nähdä kuinka se siitä tokenee vai liekkö tiputtaa kaikki neulaset jo hyvissä ajoin.. Pienen paperitähden lisäsin latvaan joulufiilistä tuomaan :) Betonivalujakin on tullut tehtyä, nuo kynttilänjalat ovat vilahtaneetkin jo kertaalleen täällä. Kivat ja simppelit jalat kruunukynttiöille - tykkään!

Jokos teillä on joulua alkanut ilmestyä kotiin? Luulen, että tästä sitä pikku hiljaa hivuttaudutaan lähemmäs joulun tunnelmaa :)


Terkuin,

S

PS. Kiitos tuhanesti kaikille ihanille kommentoijille edeltävässä postauksessa! Tulikin roppakaupalla kommentteja, huh! :) Lämmitti kyllä mieltä oikein kovasti, kommentit ovat aina tervetulleita ja niihin on mukava vastailla :)  

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Aivan ihana tuo kaappi!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se vähän on, kiitos! :) En ole raaskinut maalata sitä, vaikka välillä mieli tekisi..ehkä taidan antaa sen kulua vaan hieman enemmän..

   Poista
 2. Joulu hiipii kyllä ajatuksiin. Ei vielä juuri sisustukseen, muuten kuin tähtivalon muodossa. Mut eikös noita ns jouluvaloja voi käyttää läpi pimeän syksyn ja talven. Joulukuusta ei vielä ole, saas nähdä annanko perinteelle periksi ja kuusi tulee tupaan jo ennen jouluaattoa. Miniversio on kyllä huippu idea joulunalusfiilistelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoja ja kynttilöitä saa mielestäni poltella läpi vuoden - ainakin tälläisinä synkkinä hetkinä, mitä luonto meille nyt tarjoaa..Meille taitaa oikea kuusi tulla vasta jouluaattona, mutta pienet kuuset taitavat vaeltaa esiin jo aikaisemmin :)

   Poista
 3. Ei joulua vielä kotona, mieleen kyllä hiipii hiljalleen :)

  Ihastuttava blogi sinulla, lukijaksi siis jään!

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)