Tomaattinen Chilipata

Eiliset kuvaongelmat on selätetty, kiitos Picasan ja pienen rastin, joka oli siinä väärässä ruudussa..Kadotetut kuvatkin ovat (toivottavasti) löytyneet paikoilleen. Tästä onkin hyvä aloittaa leppoinen lauantai!

Aika leppoisia ovat olleet ruoanlaitotkin näin kesän jäljiltä. Grilliruoista on siirrytty aika käteviin pataruokiin: ainekset pataan, uuniin hautumaan ja kypsymistä odotellessa voikin tehdä jotain ihan muuta. Talven tullen tulee suosittua muutenkin kaikkia haudutettavia ruokia, kun sähköuuni jää "talviteloille" ja leivinuuni otetaan käyttöön. Uunia kun joutuu muutenkin lämmittämään niin samalla voi hyötykäyttää lämmön ruoanlaitossa. Aika usein tulee tehtyä tomaatti ja kermapohjaisia patoja, eri lihoilla ja mausteilla. Itse pidän chilistä (mitä tulisempaa, sen parempaa), mutta sitä pitää vähän säännöstellä muiden perheenjäsenten toiveesta.

Hyvää lauantaita kaikille lukijoille! Nauttikaahan auringosta ja toivottavasti ihanasta syyssäästä! Täällä taidetaan hyödyntää päivä haravoinnin merkeissä :)

Terkuin,

S

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Herkullista... täälläkin suositaan vahvoja makuja. Tuli ihan nälka vaikka kello onkin vasta 10. Mukavaa launantaita sinnepäöin.

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään chilistä sillai varovasti tulisena, jos menee liian tuliseksi en voi syödä... Mutta sopiva on se että ylähuulen päältä hieman hiostuttaa :-) Hyvät viikonlopun jatkot sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se liian tulinen enää maistu kun tuliselta - ei siinä enää oikein muut maus maistu! Omat chilit eivät kovin tulista tappuraa taida olla, ehkä ensi keväänä joutuu kokeilemaan jotain toista lajiketta :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)