DIY Betoni

Ihastuin muutamissa blogeissakin näkyneisiin betonivalujuttuihin ja pitihän sitä itsekin kokeilla! Nämä kynttilänjalkakokeilut ovat muutaman viikon takaa eikä homma mennyt ihan niin putkeen mitä toivoin. Tai olisi varmaan mennyt, jos olisin malttanut odottaa betonin kuivumista...

Nämä kokeilut ovat valettu muovisiin mehupulloihin. Muuta ei siihen hätään löytynyt. Ja kun en malttanut odottaa kuivumista tarpeeksi kauaa (2 päivää odottelin) niin muovipulloa pois repiessä ne tietenkin murenivat yläosistaan..Molemmissa oli tarkoituksena, että tuikut jäisivät kunnolla piiloon vaan minkäs teet. Yritin sitten pelastaa tilanteen suhhuuttelemalla kromispraylla yläosan. 

Ens alkuun näyttivät aivan KAMALILTA, mutta nyt olen jotenkin jo tykästynyt niihin :) Eivät ehkä ihan täydellisiä, mutta kivoja kuitenkin :) Liimasin vielä huopapalat pohjiin, ettei vaan naarmuta pöytää. Voi olla, että joutuu jotain muutakin vielä valamaan, sen verran ihana väri tuo harmaa!

Terkuin,

S

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Juu, kyllä ne jo nyt näyttää kivoille :) Odotukset olivat vähän turhankin korkealla, mutta kaikessa juroudessaan oikein mainiot!

      Poista
  2. Todella kivan näköisiä tuli. Kivan näköinen blogi sinulla, tulen uudelleen tutustumaan paremmin. :)

    VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)