Aris työpöytävalaisin

Olen pitkään pitkään etsinyt (kohtuu hinnalla) tätä valaisinta ja jei, tässä se on! Mielestäni valaisimen malli ja muoto on kerta kaikkisen ihana - on livenä jopa ihanampi kun odotinkaan. Käyttömukavuuskin on loistava työpöydän äärellä, verrattuna aikaisempaan tavalliseen pöytävalaisimeen.

  

Ihan hetken mietin, josko suhuuttelisi mustaksi, mutta ei toinna. Sen verran hyväkuntoinen on tuo maalipinta, ettei kannata lähteä aitoa ja alkuperäistä sotkemaan.

Kyllä kelpaa työskennellä pöydän ääressä :)

Sitten pieneen ongelma asiaan: onko muilla bloggaajilla ollut välillä ongelmaa kuvien siirrossa blogiin? Itse huomasin tänään, etten jostain syystä saanut kuvia siistinä tänne vaan blogissa ne vääristyi ylivalottuneiksi/ylivärittyneiksi ja suttuisiksi? Onneksi olin siirtänyt nämä kuvat jo eilen blogiin. Toivottavasti on väliaikainen ongelma..Vai onko kyse vain omista asetuksista? Vinkit ovat tervetulleita!


Hyvää alkavaa viikonloppua :)

S

EDIT: no niin, olen onnistunut poistamaan joitain kuvia blogista, mutta toivottavasti saan ne takaisin..Huoh.

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Meillä on myös samantaipainen Aris työvalaisimena ja oon tykännyt tosi paljon. Ainakin voittaa sen entisen ysärivalaisimen. Mullakin on viime aikoina ollut jonkinasteisia ongelmia kuvien kanssa, mutta ne ei taida johtua pelkästään Bloggerista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Taitaa olla sama ongelma tääläkin välillä! Noh, toivottavasti ainakin tämä menee ohi, vääristää oudosti ihan raa'at, käsittelemättömätkin kuvat. Katsellaan, ei kait se muu auta :)

   Poista
 2. Ihana...ottasin heti jos hyvällä hinnalla vastaan tulisi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappasin heti, kun näin sopivan :) Mutta pitkään piti etsiäkin!

   Poista
 3. Voi tämä lamppu on kyllä niin ihana. Tulisipa minuakin tällainen vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä näkee netin kirppiksillä ja huutiksilla, kannattaa etsiskellä sieltä :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)