Virveliä, härveliä, veneilyä

Olenkin ehkä saattanut joskus mainita meidän kalastusharrastuksesta. Eilen lauantaina olikin mahdollisuus lähteä järvelle koko päiväksi ja herätyskello soikin jo klo 5.30. Kamat kasaan, kahvia termariin ja eväät kylmälaukkuun. Auton perä täyteen virveliä ja härveliä. Matka alkoi viileässä, sumuisessa säässä. Aurinko kuitenkin paistoi jo oikein nätisti.


Keli oli aamulla erittäin tyyni ja auringon paistaessa alkoi olla jo lämmin. 


 Viriteltiin virvelit järveen ja hiljalleen putputeltiin selällä. 


Nämä veneilyhetket ovat siinä mielessä hyviä, ettei silloin pääse tekemään yhtään mitään. Saa olla rennosti. Suurimmaksi osaksi minun osalta toiminta keskittyykin lukemiseen. Ellei tule tapahtumia. Silloin saattaa olla kiire. Tai jos tulee useamman virvelin siimasotku. Silloin on hiljaista.Tällä kertaa ei suuria saaliita tullut, ainoastaan alamittoja. Ne pääsivät takaisin järveen kasvamaan. Vaikka mitään ei tullut (harmittaa tietenkin vähän) niin päivä oli silti mukava. Veneen keikkuessa ja auringon lämmittäessä, sain jopa otettua tunnin päiväunet veneessä - se on jo harvinaista!  

Hyvää sunnuntaita, 

S

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia.. voin vain kuvitella miten ihana päivä teilläö oli..

  -Lotta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli oikein ihana keli olla järvellä :)

   Poista
 2. Oi mikä ihana blogi, miten mä olen missannut tämän aiemmin!!! Aivan upeita kuvia. Liityin heti lukijaksi ja lisäsin blogisi lempparilistalleni niin muistan tulla takaisinkin tänne. :) Kiva kun linkitit niin pääsin ihastelemaan tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jestas, kiitos ja tervetuloa! Joskus (opiskelu)aikoinani on tullut kuvailtua ja kipinä iski uudelleen :) Nooh, aika lailla harjoitusta ja kameran opettelua ja sen sellaista, mutta ihana harrastus kaiken kaikkiaan.

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)