Säilytysratkaisuja?

Meidän viileä eteinen on todella kapea ja ahdas. Erittäin epäkäytännöllinen eikä oikein kunnon ratkaisua sinne ole löytynyt. Toisaalta, ratkaisuin pitäisi olla "väliaikainen", edullinen ja samalla kuitenkin toimiva - remonttia odotellessa.

Tällä hetkellä kaikki muu remontti ja rakentaminen on mennyt eteisen edelle, mutta aina silloin tällöin (varsinkin talvella, kun kenkää, takkia, hattua, pipoa, lapasta ym. tuppaa olemaan joka paikka täys) läpikulkureissulla tulee vahvasti mieleen MITÄ TÄLLE TEKISI, uh ja plaah. Haaveita on. Haaveissa vaan eteinen on kolme metriä leveä. Nyt se taitaa olla juuri ja juuri päälle 1,5 metriä..Plus ulko-ovi, kylppärin ovi sekä ovi varsinaisiin sisätiloihin. Ai niin ja ikkuna. Siinäpä pulmaa kerrakseen! 


from smarterme.com.au
Ihana ratkaisu! Vaikka onkin keittiössä niin miksei menisi myös eteisessä?


HANG IT ALL 
hallway storage from bowles and bowles

image from housetohome.com
VOSGESPARIS_CLOTHRACK_2011


Hallway Hooks 
 
for records and books or anything really! crate boxes for a shelf // bookcase
 #reciclar palets - laundry hall idea
Vaikka tila onkin vain läpikulkutila, soisin sen silti olevan kaikessa minimaalisessa tilassaan edes jollain lailla käytännöllinen ja toimiva. Tilan ollessa vain noin pieni, joutuu väkisinkin miettimään mitä tärkeimpiä asioita siellä täytyy säilyttää ja mihin loput. 
Ehkä joku päivä keksin oivallisen ratkaisun. Tällä hetkellä oivallisin ratkaisu on laajennus..ihana, avara, loistelias eteinen. Sitä odotellessa väistellään, siirrellään, ahdetaan, tungetaan, ahdistutaan, kuljetaan silmät kiinni sekasorron ohi ja odotellaan omaa vuoroa: toinen kun tulee eteisestä niin toinen mahtuu menemään.
Pienien ongelmien ääreltä,

S

Kuvat:


You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)