Työpöydän äärellä

Työpöytä on sen verran kivan mallinen, etten sitä (tällä hetkellä ainakaan *koputtaa puuta*) ajatellut vaihtaa mihinkään. Tuppaa vaan olemaan se tumma ja tällä hetkellä aika moni tumma huonekalu on vaihtunut tavalla tai toisella vaaleampaan sävyyn niin jotain piti keksiä. 

Kävin sitten siihen päälle lasilevyn lasiliikkeestä. Lasilevyn alle toivoin löytäväni jostain tapettiliikkeestä jonkin kivan ja halvan jämätapetin, mutta ei löytynyt. Eli tapetti on hakusessa ja vinkkejä otetaan vastaan! Mielellään jokin vaaleansävyinen :) Tällä hetkellä virkaa toimittaa vanha pyyhe - saisi vain olla isompi. Ja suorareunainen. Tosin näin eräs päivä halpahallissa sellaista muovista pitsintyylistä kaitaliinahässäkkää ja se saattaisi olla aika kiva myös!Toivottavasti lasilevy + tapetti/mikä se ikinä tulee olemaankaan suunnitelma toimii ja olisi edes puoliksi siedettävä lopputulos - en kyllä millään nyt haluaisi alkaa vahailemaan/maalailemaan pöytää..kivasti kun on noita metallisia yksityiskohtiakin. Uh.  

Terkuin,

S

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Hyvä, ettet ole pöytää maalannut...on tosi kaunis...vanha ja arvokkaan näköinen, eikä yhtään hullumpi, tuo liina lasilevyn alla, idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein haluaisi, pitää vaan keksiä se JUTTU millä saan istutettua tuon tumman pöydän vaaleiden sekaan. Ennen kun oli selkeästi toinen puoli olohuoneesta tummaa ja toinen vaaleaa niin sopivat hyvin. Veikkaan että sellainen kiva pitsiliina levyn alla voisi olla se ratkaisu :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis pöytä! Toivottavasti löydät. Treella mun suosikkitapettiliike on Seinäruusu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vielä verkkokauppakin! Pitää äkkiä kurkkia mitä löytyy :) Luulen, että tämä pöytä on juuri niitä, joita ei kannata maalata. Ellei sitten jollain ihanalla vanhalla mintulla tai vihreällä..en tiedä, siihen saakka saa olla näin!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)