Pöytäuutisia

Löytyihän se ratkaisu sittenkin sinne lasilevyn alle. Aikaisemmin postailinkin tuosta työpöydän pienestä muutoksesta ja että sinne lasilevyn alle oli hakusessa tapetti. No, tapettia ei löytynyt, mutta muistimpa ne vanhat sanomalehdet. Muutama sivu lasilevyn alle eikä muuta tarvittu :)
Tämä lehti se on kerennyt olemaan seinälläkin hetken aikaa, mutta taitaapi tuossa pöydällä olla enempi omalla paikallaan :) Sen suurempia muutostuulia ei täällä oikeastaan ole tapahtunut, mitä nyt aina vaan sinne tummempiin sävyihin siirrytään..mustaa ja harmaata ja uutena ihastuksena KROMI! Muttapa siitä myöhemmin :)


Terkuin,

S


You May Also Like

6 kommenttia

 1. Hieno idea laittaa vanha lehti tuohon...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, pöytä on edelleen siinä ja siinä tykkäänkö vai laitanko kiertoon, mutta olkoot nyt. Ehkä sitten kun se Pakko Saada - kävelee vastaan niin pöytä pääsee kiertoon :)

   Poista
 2. uusi lukija täällä :) ihana pöytä !!!! ja kynttiläjuttuja aiemmin ...tuunatut on niitä parhaimpia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Mukavaa, että tykkäät näistä "höpinöistä" :)

   Poista
 3. Minä olen ihan höpönä vanhoihin sanomalehtiin, niistä saa helpolla aikaiseksi kivoja sisustuksellisia juttuja :-)
  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin saa, olisin ottanu kaikki lehet talteen, mutta onneksi isäntä tällä kertaa puhui järkeä - otin vaan siisteimmät mitä purkuhommissa löytyi :) Hauska lukea vuosikymmenien takaisia uutisia, miten äkkiä ja nopeasti sitä maailma onkaan kehittynyt sen jälkeen!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)