Elokuusta piirun verran pimeään

Elokuu.

Silloin voi siirtyä piirun verran syksyyn.


Silloin voi jo antaa mielen vierähtää pimeneviin iltoihin, viileisiin tuuliin ja takkatuliin. Pienesti myös sisätiloissa alkaa tuo syksy näkyä..Valkoisten verhojen tilalle vaihtui harmaat rimpsuverhot ja kynttilätuikkusia on tullut kaiveltua kaapista enemmän ja enemmän esille. 
 

Samalla tuli ehkä vähän enemmän yhtenäistettyä olohuoneen kahta puolta - ennen oli tummat kalusteet toisella puolella ja vaaleat toisella puolella. Yhdet valkoiset verhot jäivät pakon sanelemana, mutta hyvin ne taitaa sinne istua - päädyissä kun on harmaat.

Jestas, ulkona helottaa aurinko täydellä teholla ja minä se vaan mietin syksyä! Jokainen vuodenaika se vaan on niin mukava (paitsi loska, jaiks.) ettei niitä malta olla odottamatta :)

Hyvää viikonloppua!

S

Ps. jestas, lukijamäärästä päätellen joutunen kehittelemään tässä vielä arvonnan! Jännittää suorastaan :)

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Voi, että tykkään tuosta penkistä...ja keinusta...ja kaapista ja...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. penkki on vanha tanssipaikan penkistä sahattu pätkä - hirmuisen pitkiä olivat:) keinu ja kaappi on ihan lemppareitani!

   Poista
 2. Niin on kokonansa kaunista!! Mullakin alkaa ajatus jo kovaa vauhtia hipsimään syksyyn...ja jouluun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos! No arvaa onko joulukin jo käväissyt mielessä..iik, jos ei ihan niin pitkälle mieli vielä menisi :)

   Poista
 3. Tuikkukippoja tulee kyllä taas osteltua vaikka jos minkälaisia! Varma syksyn merkki :) Voih, tuollaisesta penkistä olen haaveillut! Ja tosi hauska toi lava tossa alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkki on vanha tanssilavan penkki, jonka pelastin navetasta. Meinasin kokeilla tehdä itsekin noilla mitoilla toisen ulos, mutta saas nähdä tuleeko mitään :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)