Valoa pimeään

Jestas että onkin satanut vettä ja tuulla tuivertanut oikein kunnolla. Piti ihan laittaa pönttöuuni tulille eräänäkin iltana. Mutta arvatkaa? Se oli mukavaa :) Vaikkakin keskellä kesää mennään niin kyllä se oli ihanaa laittaa uuniin tulet ja illan hämärissä sytytellä kynttilöitä palamaan. Ulkona satoi ja tuuli. Sisällä oli lämmin.

Tyhjiä lasipurkkejakin on taasen kertynyt kaappeihin ja tekaisinkin tuollaisen pienen "lyhdyn" tuikuille. Näytti illalla aika kivalle.

Tunnelmallista viikonloppua kaikille lukijoille ja vierailijoille! Vaikka kynttilöitä onkin kiva poltella sadesäässä niin toivotaan kuitenkin vähäsen sitä aurinkoa viikon päähän? Silloin meillä kahdella on pieni yhteinen loma :)

Terkuin,

S

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Täällä eilen tuli muutaman kerran vettä ja suurin osa päivästä paitoi aurinko, kuten nytkin...tuuli on aika kova ja äsken, kun oli Niilon kanssa lenkillä tuli ihan syksyinen fiilis...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika syksyisissä tunnelmissa on saanut mennä täälläkin, vettä on satanut ihan kunnolla! Saatiin kuitenkin paistettua puuhellalla letut, ei tullut liian kuuma sisällä :)

   Poista
 2. Kaunis kynttilätuunaus, syksyllä varmasti ilahduttavat ja miksipä ei nyt jo? :)

  Täällä oli eilen ajateltu lähteä kesäterassille, mutta ulkona oli niin pilvistä ja tuulista ettei suunnitelmat sitten toteutuneet. Tänään näyttäisi olevan ihan hienokin keli. Aika syksyisen oloisia ilmoja pidellyt, kumpa ne hellekelit ei nyt tässö jo olisi. Teillä loma lähestyy, ihanaa <3

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. itse tykkään poltella kynttilöitä kovasti! oikeastaan heti kun alkaa kesällä hämärtymään voi jo pienesti kynttilöitä sytytellä - syksyä kohden jo enemmän :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)