Tv - taso uuteen ilmeeseen!

Olen tainnut joskus mainita tuosta meidän tv - tasosta. Se on ihana ja vielä itse tekemäni, mutta juu, se väri vaan ei oikein ole pitkään aikaan natsannut. Ei vaan ole voinut pois suurta työtä heittää. Aikoinani kun sen väkersin, käsittelin pinnan puuvahalla - sen päälle ei sitten niin vaan uutta pintaa laitetakkaan. Varsinkin kun alkuperäinen väri (KLIK!) oli aika tummahko. Ajattelin ettei tasolle voi tehdä yhtään mitään, kun ei maalikaan vahan päälle oikein kunnolla tartu. Tai kenties ollenkaan. Ainut vaihtoehto oli siis uudelleen vahaus. 

Lähdin kokeilemaan aika vähäisin odotuksin uudelleen vahausta peittävällä Osmo Color - puuvahalla. Valitsin väriksi luonnonvalkoisen. Ensin meinasin vaaleanharmaata, ihan vain siksi, että peittäisi luultavasti paremmin vanhan värin alleen. Otin kuitenkin riskin ja päädyin valkoiseen.
Onneksi otin! Jo ensimmäinen vahakerroksen jälkeen olin hyvin tyytyväinen tulokseen. Peittävä vaha todellakin peitti alleen vanhan ruskean sävyn! Täysin ruiskumaalatun näköistä en taidoillani tasosta saanut, muttei se tasainen ollut alun perinkään - antaa kädenjäljen ja kolhujen näkyä :) Noh, ei se KOVIN laikukkaaksi jäänyt muutenkaan..Saati tasaiset nuo itse hiekkapuhaltamat lasiovetkaan..
Itse yllätyin kyllä todella suuresti lopputuloksesta ja siitä, että noinkin hyvin peitti alleen tumman vahan. En kyllä enää halua tasostani luopua ja pidän siitä entistä enemmän :) Samalla tuli hieman järjesteltyä olohuonetta uudelleen. Enää ei telkku ahdistu nurkassa ja avaruutta saatiin lisää! Vaha oli myös todella riittoisaa niinkin pieneksi purkiksi ja olenkin sillä jo pintakäsitellyt monta muutakin asiaa :) Niistä postaillaan sitten myöhemmin lisää - onnistuneita lopputuloksia on luvassa!


Terkuin,

S

You May Also Like

4 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)