Portti sinne ja tänne

Saako sitä koskaan valmiiksi? KUVITTELIN, että tänä(kin) kesänä saan aikaan paljon pihamaalla. Vaikka mitä. Ja nopeasti. Vaan jännästi se aika hujahtaa eikä kivet kävele paikoilleen omine jalkoineen. Kivien kanniskelu myös paikasta A paikkaan B ja uudelleen paikkaan C vie yllättävän paljon aikaa..Mutta jotakin on saatu aikaiseksi ja jotakin on jälleen lähteny peloista huolimatta kasvamaan!
Keväällä siirsimme nimittäin tuon villiviinin pois tieltä ja rakensimme sille heinäseipäistä kasvualustan/portin. Noh, sitä saikin sitten aika kauan aikaa jännittää, lähteekö koko komeus enää kasvamaankaan - huonolta näytti. Mutta onneksi sentään toinen puoli kasvaa rehottaa. Toinen puoli odotteleekin sitten ensikesää..Toivottavasi portti on silloin jo mielikuvieni kaltainen: iso ja tuuhea, hieman salamyhkäinen. Nyt se on..no nyt se vain on.Isäntä valoi myös muutamia isoja laattoja "huvin vuoksi" ja nehän kävikin oivallisesti portin ja kivimuurini jatkeeksi! Nyt tekisi mieleni istuttaa tuolta toiselta puolelta kyynelkoivun (KLIK) varjosta yksi pensas tuohon multapaakun kohdalle. Kun tuntuu tuo koivu kasvavan aika tuuheaksi. Siihen vierelle vähän kiviä ja maanpeittokasveja ja sitten ehkä kukkia ja...Noh, ainakin ne lyhdy täytynee saada portin pieleen roikkumaan :)

Terkuin,

S

PS. Kuvat on napsittu viimeviikolla, kun sattumoisin paistoi aurinko. Sen jälkeen onkin satanut vettä lähes kaatamalla koko ajan...Huomiseksi on kuitenkin luvattu jo +27!! Nyt kun katsoo pihalle niin ei tosiaan uskoisi - taitaa olla +10..

You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)