Pieni ja pyöreä

Pitkästä aikaa tuli sellanen innostus, jotta jotakin voisi ommella. Kaivelin komerosta kankaanpaloja ja niitä pyöritellessä päätin kokeilla josko onnistuisin ompelemaan sellaisen kivan pyöreän tyynyn. Sakset käteen ja suurinpiirtein tuosta ja tästä - suunnitelmalla toteutin ompelukseni. Eli aika ammattimaisesti... :) Lopuksi vielä kaivelin napin nappijämäpurkista ja ompelin sen keskelle koristeeksi.

Pääsin taas yllättymään omasta onnistumisesta ja erittäin tyytyväinen olen näinkin suloisesta tyynystä! Ompeluhommelit kun eivät ole vahvinta alaani, johtuen siitä, etten aina jaksa A: paneutua ohjeisiin B: noudattaa niitä C: nuppineulat ja harsiminen - mieluummin vaan surruuttelisin kerralla :) Tällä kertaa kyllä laitoin nuppineuloja ihan urakalla.  
Sen verran innostuin tuosta onnistumisesta, että polttelee jo ommella toinen kaveriksi! Ei kait tyynyjä nyt ihan liikaa voi olla :) 

Hyvää alkavaa viikonloppua!

Terkuin,

S

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Arvaa rupesinko heti tekemään toista :) Kohta on kaveri pyörylälle! Toivottavasti ei vaan heti just kaadu kahvia tai muuta tyynylle, tein ilman vetoketjua niin paree olla varovainen..

   Poista
 2. Ihana tyyny! Minäkin tykkäisin oikaista aina niissä tylsissä nuppineulaus, silitys ja harsimishommissa, vaikka ne onnistumisprosenttia parantaisikin... :) Mukavaa kesää!

  P.S. Blogissani on sinulle haaste! :) http://kultakutrijakarjut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikaan sen takia en ompele esimerkiksi vaatteita..vaikka mieli tekisikin :) Yleensä tulee ommeltua ilman kaavoja ja samalla suunnitellen, niin lopputulos on aina yhtä suuri arvoitus! Tosin jos joudun ompelemaan jolle kulle toiselle niin silloin tulee kyllä tehtyä viimosen päälle tarkasti - eihän sitä muuten kehtaa antaakaan :) Itselleen tehdessä voipi vähän noissa "turhissa" oikaista..

   Pitääkin käydä kurkkasemassa haaste!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)