Pätkä lankkua ja muita tarpeellisuuksia

Inspiraation iskiessä on hyvä olla varastossa kaikkea pientä ja tarpeellista. Esimerkiksi vanhaa lautaa, nauloja, romuja ynnä muita tykötarpeita. Vaikkei niitä juuri sillä hetkellä  tarvitsisikaan. Tosin naulat ja laudanpätkät ovat olleen useastikin hyvin käyttökelpoisia - niitä pitää jemmata aina.

Tällä kertaa tuli vanhasta laudasta rakenneltua pieni hylly keittiöön. Ei mikään siloposkihylly vaan ronskisti rosoinen komistus! Tai ainakin omasta mielestäni :) Lauta pätkäistiin sopiviin mittoihin ja ruuvailin ruuveilla kiinni tuet. Naulapyssyllä tuli laitettua tuo pieni välipuu kiinni, ettei halkeaisi. Hioin myös pahimpia rosoisuuksia pois, ettei tikkuja pääsisi kovin pahasti irtoilemaan.


Pinta oli harmaa, mutta sen verran laikukas ja kärsinyt, että sipaisin siihen pintaan sitten valkoista puuvahaa (jota on käytettykin viime päivinä aika ahkeraan vähän siellä ja täällä..). Lopuksi kiinnitin vielä muutaman koukun hyllyyn.  


Valmis hylly omalla paikallaan on kyllä ihan juuri sellainen kuin pitikin! Oma tekemät ja väkertämät jutut ne on kyllä niitä parhaimpia - varsinkin jos niissä joskus jopa onnistuu.

Tekemisen iloa!

S

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)