No ei sitä voi niin tehdä!

Koin jossain määrin sisustusrajojani (sana?) rikkovan mullistuksen tuossa viime viikolla. Olen aina ollut sitä mieltä, ettei telkkari voi missään nimessä olla ikkunan edessä. Se vie valon, tukkii ikkunan, näyttää hassulle ja sitä rataa. Sitähän ei siihen laiteta. Varsinkin nämä nykyajan isot telkut. Mutta monilla se on ja monilla se näyttää ihan hyvälle - minä vaan olen hangannut vastaan. 

Noh, meillä se telkku onkin ollut sitten ahistettuna nurkkaan ja piste. Jouduin kuitenkin sen siitä siirtämään tv-tasoprojektin (josta tuli YLLÄTTÄVÄN kiva!) takia ja telkku nakotti ikkunan edessä koko sen ajan. Ja jestas. Siinähän sen paikka on! 


Telkku kun siirtyi uudelle paikalle, sai olohuoneeseen hieman enemmän avaruutta. Ja se on hyvä! Tässä vain pieni kurkistus uuteen - kunhan tv - tason loppusilaus on valmis, laitan lisää kuvia tulemaan. Sen verran kerrottakoon, ettei odotukset onnistumisesta olleet kovin korkeat, joten lopputulos oli kyllä enemän kuin onnistunut. Yllätyin!
Nyt pika pikaa jatkamaan aamukahvin hörppimistä - työmaa kutsuu!

Terkuin,

S

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Täällä on kansa tullut huomattua, että usein "kompromissi" ratkaisut voivat olla lopullisia ja paljon parempia :)

  Laitahan kuvia tv-tasosta kun projekti valmis, tuunaus juttuja on kiva lueskella!

  Mukavaa tulevaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosi pieni olohuone ja ikkunoita niin ettei ole kuin yksi ehjä seinä + kaksi pönttöuunia. Järjestystä ei ihan niin vaan muutetakaan..Tv- taso kaipaa ainoastaan renkaiden vahausta ja sit olis valmis!

   Hyvää viikonloppua sinnekin :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää...meillä televisio seinällä....mielellään sen veisin vaikka varastoon...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei mahdu millekään seinälle, sitäkin vähäsen mietiskelin. Kaikista mieluiten piilottasin kaappiin - jos sellainen tänne mahtuisi..Vaikka telkku nyt onkin iso musta möykky niin kiva siitä on elokuvia katsella :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)